Rubint Réka édesapját kiengedték a kórházból, együtt ünnepelhettek

karácsony Rubint Réka szívműtét ünnep kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szívműtéten esett át Rubint Réka édesapja. Karácsonyra azonban hazaengedték, együtt ünnepelhet a család. 

Csodás ajándékot kapott karácsonyra Rubint Réka. Nemcsak férjének, Schobert Norbinak a szívét műtötték meg, hanem idén édesapjáét is.

A 70 éves Imre bácsi nemrégiben térhetett haza a kórházból, így együtt ünnepelhetett a család. „Már jobban van, a kórházból hazaengedték, így Jászberényben együtt tölthetjük a karácsonyt. Nekem most ez a legnagyobb ajándék, hogy apukám újra itt van velünk” – mesélte a Blikknek Rubint Réka.

Rubint Réka édesapjával ünnepelhetett Forrás: Instagram

Azt is elárulta, hogy először a gyerekekkel és Norbi édesanyjával ünnepelnek, majd 25-én utaznak Jászberénybe, hogy ott Réka szüleivel és a bátyjáékkal karácsonyozzanak. Idén szilveszterezni sem utaznak majd el.

5 tipp karácsony után a puffadás ellenhttp://www.life.hu/drlife/20181227-6-tipp-karacsony-utan-a-puffadas-ellen.htmlKarácsony után úgy érzed, teljesen tele a gyomrod? Már egy falat bejgli sem megy le a torkodon? A hasad olyan, mint egy lufi? Akkor olvasd el tippjeinket arról, hogyan csökkentheted a kellemetlen puffadást, bélgázokat. Dr. Life--Sas József minden előadását lemondta egészségi állapota miatthttp://www.life.hu/drlife/20181227-sas-jozsef-minden-eloadasat-lemondta-egeszsegi-allapota-miatt.htmlJanuárban ünnepli 80. születésnapját Sas József, ünnepi műsort is készítettek az alkalomra, ám a fellépéseket le kellett mondania orvosai tanácsára. A színész egyetlen előadást tartott meg a programban, ám végül ezt sem vállalhatta el. Dr. Life--Vastag Csaba nem tud meggyógyulni, rajongóitól kért tanácsokathttp://www.life.hu/drlife/20181226-vastag-csaba-nem-tud-meggyogyulni-rajongoitol-kert-tanacsokat.htmlVastag Csaba beteg, a gyógyszerek sem használnak neki, már nem tudja, mitévő legyen, rajongói segítségét kérte, hogyan gyógyulhatna meg minél hamarabb. Dr. LifeOrigoRengeteg panasz érkezett: ki kellett vonni a forgalomból egy tamponthttp://www.life.hu/drlife/20181226-rengeteg-panasz-erkezett-ki-kellett-vonni-a-forgalombol-egy-tampont.htmlVissza kellett hívni egy tampont, mert rengetegen panaszkodtak arról, hogy használat közben szétesett. Dr. Life--Ezért isznak több alkoholt a hidegebb éghajlaton élőkhttp://www.life.hu/drlife/20181222-ezert-isznak-tobb-alkoholt-a-hidegebb-eghajlaton-elok-pittsburghi-majkutato-kozpont-kutatasa.htmlA Pittsburghi Egyetem kutatása szerint a hideg éghajlaton élők jóval több alkoholt fogyasztanak, mint a mediterrán éghajlaton élők. A felmérés azt is leírja, hogy ennek mi az oka. Dr. LifeOrigoA fejfájás helye és jellege különböző szervek megbetegedésére utalhathttp://www.life.hu/drlife/20181223-a-fejfajas-helye-es-jellege-kulonbozo-szervek-megbetegedesere-utal.htmlAz ájurvédikus tanok szerint az, hogy hol fáj a fejünk, különböző szervek megbetegedésére, működészavarára utalhat. Ebből mutatunk most néhányat. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.