Öt év után hazaengedték a kórházból azt a nőt, aki egy budapesti étterem fogásától bénult le

Forrás: YouTube/This Morning -
étterem mogyoróallergia bénulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Öt év után hazaengedték a kórházból azt a brit nőt, aki egy magyarországi étteremben kapott étel miatt bénult le.

Másfél évvel ezelőtt írtunk arról a brit nőről, aki 2014-ben egy budapesti étteremben járva kapott anafilaxiás sokkot. Hiába közölte a pincérrel, hogy mogyoróallergiája van, valószínűleg nem vették ezt komolyan, a kihozott ételtől ugyanis rosszul lett: lebénult, és agykárosodást szenvedett.

A BBC azt írja, Amy May Shead öt évet töltött körházban, és most végre hazaengedték, a szülei házában fog élni Westcliff-on-Sea városában, és a nap 24 órájában ápolók vigyáznak majd rá.

Amy May Shead Magyarországon bénult le Forrás: YouTube/This Morning
Selma Blair színésznő elmondta, mikor érezte először a szklerózis multiplex tüneteithttp://www.life.hu/drlife/20190308-selma-blair-szineszno-elmondta-mikor-erezte-eloszor-a-szklerozis-multiplex-tuneteit.htmlTöbbször beszélt már betegségéről Selma Blair színésznő, aki szklerózis multiplexszel küzd. Most Instagram-oldalán elmondta, mikor érezte először, hogy valami nincs rendben az egészségével. Dr. Life--Elhunyt Elly Mayday, a petefészekrákkal küzdő plus size modellhttp://www.life.hu/drlife/20190308-elhunyt-elly-mayday-a-petefeszekrakkal-kuzdo-plus-size-modell.htmlÉvekig tartó küzdelem után március 1-jén örökre lehunyta a szemét Elly Mayday plus size modell. A gyönyörű lány nem tudta legyőzni a petefészekrákot. Mindössze 30 éves volt. Dr. Life--Pataki Zita utoljára próbálta meg a lombikprogramot: sajnos sikertelenülhttp://www.life.hu/drlife/20190309-pataki-zita-utoljara-probalta-meg-a-lombikprogramot-sajnos-sikertelenul.htmlPataki Zita és férje hosszú évek óta harcoltak azért, hogy kisbabájuk lehessen. Számos sikertelen lombikbébiprogram után úgy döntöttek, adnak még egy utolsó esélyt maguknak, és utoljára belevágnak: a teljes folyamatot egy gyönyörű 10 részes videoblogban be is mutatták. Szívszorító, megható és példaértékű képsorok... Dr. LifeOrigoKiműtötték Iszak Eszti bölcsességfogaithttp://www.life.hu/drlife/20190304-kimutottek-iszak-eszti-bolcsessegfogait.htmlMegszabadult a bölcsességfogaitól Iszak Eszti, aki évek óta szenved már a fájdalomtól. Dr. Life--A menstruáció a női élet része – Tudj meg mindent róla!http://www.life.hu/drlife/20190304-a-menstruacio-a-noi-elet-resze-tudj-meg-mindent-rola.htmlHa a nőiségről beszélünk, sokaknak a kecsesség, a finomság jut elsőként eszébe. Van azonban a női létnek egy sokkal földhözragadtabb, olykor kellemetlen, nehézkes része is, ez pedig a menstruáció. Dr. Gyovai Gabriella nőgyógyásszal a termékeny éveinket végigkísérő havi ciklusról beszélgettem. Dr. LifeOrigoTünetmentes lett a HIV-fertőzött brit férfi: ő a másodikhttp://www.life.hu/drlife/20190305-tunetmentes-lett-a-hiv-fertozott-brit-ferfi-o-a-masodik.htmlEgy brit férfi lett a második HIV-fertőzött, aki tünetmentessé vált: ez igazi áttörésnek számít. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.