Mel B kórházba került: elvesztette a látását a jobb szemére

Forrás: AFP/Michael Loccisano -
Mel B kórház szem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Melanie Brown, vagyis Mel B kórházba került, miután a jobb szemére teljesen elvesztette a látását.

Pénteken szállították kórházba Mel B-t, a Spice Girls egykori tagját. Az énekesnő a londoni Moorfields Eye nevű klinikára került, méghozzá azért, mert a jobb szemére teljesen elvesztette a látását. A sztár attól retteg, hogy megvakul, mivel a bal szemére sem tökéletes a látása egy 20 évvel ezelőtti szemműtét miatt.

Mel B kórházba került Forrás: AFP/Michael Loccisano

Kérdéses, hogy mi lesz így a Spice Girls visszatérő turnéjával, a menedzserek és a többi lány nagyon aggódnak az énekesnőért. „Mel őrjöngött, és azt sikoltozta, hogy nem lát" – mondta egy bennfentes. Hozzátette, a sztár speciális kezelést kapott. Lutonba, a Dunstable Hospital szemészetére került át, ahol sikerült rendbe hozniuk a látását. A szóvivők elmondták, Mel nagyon várja a turnét – írja a Daily Mail.

Szakértők azt ajánlják, ne mossuk meg az arcunkat zuhanyzás közbenhttp://www.life.hu/drlife/20190517-szakertok-azt-ajanljak-ne-mossuk-meg-az-arcunkat-zuhanyzas-kozben.htmlSzakemberek szerint nem ajánlott megmosni az arcunkat zuhanyzás közben. Dr. LifeOrigoAz antihisztamin miatt is lehet fájdalmas a szex (18+)http://www.life.hu/drlife/20190514-az-antihisztamin-miatt-is-lehet-fajdalmas-a-szex.htmlÁllítják, a szénanátha ellen használt antihisztaminok is tönkretehetik a szexuális életünket. Dr. LifeOrigoJanszky Gábor Sven jövőkutató szerint 10 év múlva eltűnik a megfázáshttp://www.life.hu/drlife/20190517-janszky-gabor-sven-jovokutato-szerint-10-ev-mulva-eltunik-a-megfazas.htmlA magyar származású jövőkutató, Janszky Gábor Sven azt állítja, hogy 10 év múlva már nem kell kúrálnunk a megfázást, hiszen teljesen eltűnik az életünkből. Azt is elárulta, hogyan. Dr. LifeOrigoKautzky Armand életveszélybe került egy méhcsípés miatthttp://www.life.hu/drlife/20190517-kautzky-armand-eletveszelybe-kerult-egy-mehcsipes-miatt.htmlMéhcsípéstől kapott allergiás sokkot Kautzky Armand. Dr. Life--Kétszázötvenezer súlyosan kövér ember él Magyarországonhttp://www.life.hu/drlife/20190518-ketszazotvenezer-sulyosan-kover-ember-el-magyarorszagon-sebeszi-kezeles-segithet-rajtuk.htmlMagyarországon mintegy kétszázötvenezer súlyosan kövér ember él, rajtuk a diéta vagy a mozgás már nem segíthet, kizárólag a sebészeti kezelés – írta a Magyar Hírlap szombaton. Dr. LifeOrigoBizonyították: tényleg hizlal a diétás kólahttp://www.life.hu/drlife/20190517-bizonyitottak-tenyleg-hizlal-a-dietas-kola.htmlKutatók kiderítették, hogy még a diétás kóla is hizlal. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.