Bőr nélkül jött a világra a koraszülött Kaiden Jake Shattock. Állapotának okát még mindig nem tudják az orvosok. Már átesett egy műtéten, és legalább négy vár még rá. 

A brit Kaiden Jake Shattock bőr nélkül jött a világra. Amikor a koraszülött csecsemőt megnézhették a 20 éves szülők, Jessica Kibbler és Jake Shattock, sokkot kaptak. 

"Olyan pici volt, és úgy nézett ki, mint egy nyers húsdarab" – mesélte a fiatal édesanya, aki vesebetegséggel küzdött a terhesség alatt, ám valószínűleg nem ez lehet a kicsi állapotának oka. Sokáig nem tarthatták a kezükben a gyermeküket, ruhát sem adhattak rá, hiszen ez elviselhetetlen fájdalommal járt volna neki. 

Kaiden Jake Shattock bőr nélkül született, küzd a gyógyulásértForrás: NORTHFOTO/© Jessica Kibbler /SWNS.COM/Jessica Kibbler /Swns.Com

Kaiden most fél éves, és már átesett egy operáción. A gyomrából vettek bőrt, hogy a jobb karjára ültethessék. Legalább négy ilyen beavatkozás vár még rá. Születésekor egyedül az arcát borította bőr. 

A szülők reménykednek a teljes gyógyulásban, imádják gyermeküket. "Kaidennek van a legszebb mosolya. A világot jelenti számunkra" – idézi az édesanya szavait a Daily Star.