Kautzky Armand allergiás sokkot kapott: fentről látta önmagát, amíg küzdöttek az életéért

Fotó: Polyak Attila - Origo -
életveszély Kautzky Armand méhcsípés kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kautzky Armand elárulta, fentről látta önmagát azokban a percekben, amikor az életéért küzdöttek.

Mint arról már beszámoltunk, csaknem az életébe került egy méhcsípés Kautzky Armandnak. A színész allergiás sokkot kapott, és csak a gyors orvosi ellátás segített rajta. A FEM3 kamerái előtt most elárulta, mit élt át akkor, amikor az életéért küzdöttek.

Szinte alig voltam magamnál, már csak rutinból vezettem. Ott egy nagyon tapasztalt orvos várt, adrenalint és antihisztamint adott azonnal, de nem segített, szétesett a keringés... Ekkor éreztem egy földöntúli nyugalmat. Semmiféle pánik vagy az életért való küzdelem nem volt bennem. Hogy jaj, most mi lesz... Csak megadtam magam ennek az állapotnak, helyzetnek... Aztán fentről láttam magamat, hogy megérkezik a feleségem, a mentő. Aztán a második adag ebből az ellenanyagból beindította a szívet, és mintha az adásrendező kikapcsolta volna ezt a felső kamerát... A pánik akkor indult be. (...) Olyan gyönyörű élmény volt, földöntúli. Nyugalmas volt.”

Végvári Ádám komoly betegséggel küzd, reméli, megússza a műtétethttp://www.life.hu/drlife/20190530-vegvari-adam-komoly-betegseggel-kuzd-remeli-megussza-a-mutetet.htmlCombcsontelhalással küzd a Neoton Família zenésze, Végvári Ádám. Reméli, hogy elkerülheti a műtétet. Mint mondta: emiatt nem mond le koncertet. Dr. LifeFotó: Szabó Gábor - OrigoA túl sok és a túl kevés alvás is ront a memórián és a reakcióidőnhttp://www.life.hu/drlife/20190529-a-tul-sok-es-a-tul-keves-alvas-is-ront-a-memorian-es-reakcioidon.html A hét óránál kevesebb és a kilenc óránál több alvás is negatívan befolyásolja a kognitív teljesítményt, így a vizuális memóriát és a reakcióidőt is – állapította meg a University College London (UCL) új kutatása. Dr. LifeOrigoMarsi Anikó lábáról lekerült a gipsz: merevítő segíti a gyógyulásthttp://www.life.hu/drlife/20190528-marsi-aniko-labarol-lekerult-a-gipsz-merevito-segiti-a-gyogyulast.htmlCombcsonttörése után végre lekerülhetett a gipsz Marsi Anikó lábáról, de még nem gyógyult meg teljesen. Dr. Life--A gyümölcslevek napi fogyasztása emelheti a korai halálozás kockázatáthttp://www.life.hu/drlife/20190528-a-gyumolcslevek-napi-fogyasztasa-emeleti-a-korai-halalozas-kockazatat.htmlA gyümölcsleveket eddig egészséges italnak tekintettük, de egy új kutatás rávilágít a káros hatásaira. Nagyon magas cukortartalmuk miatt akár a kólánál is károsabbak lehetnek. Igyunk inkább vizet. Dr. LifeThinkstockÍgy él Máté, az első gyerek, aki hazánkban esett át szívátültetésenhttp://www.life.hu/drlife/20190528-igy-el-mate-az-elso-gyerek-aki-hazankban-esett-at-szivatultetesen.htmlHosszú út vezetett idáig, de Máté végre teljes életet élhet. Ő az első gyermek, aki hazánkban esett át szívátültetésen. Dr. LifeOrigoMegsérült Pumped Gabo válla: ez minden nyári tervét keresztülhúztahttp://www.life.hu/drlife/20190527-megserult-pumped-gabo-valla-ez-minden-nyari-tervet-keresztbehuzta.htmlPumped Gabo válla megsérült, ami miatt sem edzeni, sem bulizni nem tud: nagyon elkeseredett. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.