Legyőzte a rákot Szűcs Adriána: most megmutatta, hogyan nézett ki a kezelések alatt

modell Szűcs Adriána rák kemoterápia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A korábban mellrákkal küzdő Szűcs Adriána megmutatta, hogyan nézett ki kopaszon, a kemoterápiás kezelések alatt.

A Miss Balaton korábbi indulója, Szűcs Adriána 2017 óta küzdött mellrákkal. A lány kemoterápiát kapott és mindkét mellét eltávolították. Szerencsére sikerült legyőznie a gyilkos kórt és közösségi oldalán most mutatott magáról néhány olyan fotót, amelyek még egy évvel ezelőtt, a kezelés alatt készültek róla. Azóta szerencsére már jól van és a haja is újra kinőtt.

Egy év alatt ennyit változott minden. Meggyógyultam, a hajam pedig megzabolázhatatlan lett. Csajok! A kemo az út eleje ne feledjétek, a haj kinő, sokkal hamarabb mint gondolnátok! Az életetek sokkal fontosabb pár tincsnél!" – írta a montázshoz.

Ezek az okok vezethetnek szembetegségekhez és így tanulási nehézségekhezhttp://www.life.hu/drlife/20190916-ezek-az-okok-vezethetnek-szembetegsegekhez-es-igy-tanulasi-nehezsegekhez.htmlA tanév beköszöntével a gyerekek sok időt töltenek a könyvek fölött. Az esetleges tanulási nehézségekért azonban gyakran nem a lustaság vagy a gyenge képességek, hanem különféle szembetegségek, fénytörési hibák okolhatók. Dr. Gáti Éva, a Trend Optika szemész szakorvosa a gyerekkori szemvizsgálatok és szemészeti problémák világába kalauzol el minket. Dr. LifeOrigoOrszágos véradási akciót tartanak péntekighttp://www.life.hu/drlife/20190916-orszagos-veradasi-akciot-tartanak-pentekig.htmlHétfőtől péntekig országos véradási akciót tart az egyik munkaerő-toborzással is foglalkozó cégcsoporttal közösen az Országos Vérellátó Szolgálat (OVSZ) - hangzott el az M1 aktuális csatorna hétfő délutáni Híradójában.Dr. Life--Ezzel a betegséggel küzd Csonka Andráshttp://www.life.hu/drlife/20190915-ezzel-a-betegseggel-kuzd-csonka-andras.htmlCsonka András nagyon szeret enni, de egy-két fogásról le kellett mondania betegsége miatt. Dr. Life--Sas József állapotáról nyilatkozott felesége: jobban vanhttp://www.life.hu/drlife/20190912-sas-jozsef-allapotarol-nyilatkozott-felesege-jobban-van.htmlSas József felesége nyilatkozott arról, hogy van most a művész az agyvérzése után. Dr. LifeMTI/Kollányi PéterKiengedték a kórházból Pécsi Ildikó férjét, Szűcs Lajosthttp://www.life.hu/drlife/20190912-kiengedtek-a-korhazbol-pecsi-ildiko-ferjet-szucs-lajost.htmlPécsi Ildikó férjénél, Szűcs Lajosnál korábban vastagbéldaganatot diagnosztizáltak: műtötték, többször is kórházba került. A színésznő most jó hírt közölt: "Édesjólajosom" itthon van.Dr. LifeOrigoAbaházi Csaba arckezeléssel fiatalítja bőréthttp://www.life.hu/drlife/20190911-abahazi-csaba-arckezelessel-fiatalitja-boret.htmlA Sláger FM műsorvezetője nem szégyelli bevallani, hogy arcbőrének változása – amely a fogyás következtében ereszkedett meg – kimondottan zavarja. Abaházi egy szépészeti beavatkozással igyekszik javítani a helyzeten. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.