Rossz hírt kapott Agárdi Szilvi, tovább romlott a látása

Fotó: Kyra Simon (Facebook/Agárdi Szilvi) -
Agárdi Szilvi látás énekesnő szem látáscsökkenés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kendőzetlenül vallott jelenlegi állapotáról Agárdi Szilvi, énekesnő. 

Agárdi Szilvi rengetegszer viccelődött már saját betegségével, mondhatni elég lazán kezeli azt a szomorú tényt, hogy mindössze 9%-ot lát a körülötte lévő világból. Szilvi így is megtanult teljes életet élni, 3 hónapja például rátalált a szerelem. Most azonban szomorú hírekkel kellett szembenéznie, ugyanis tovább romlott a látása. Az orvosok azt hitték, talán agydanaganata lehet az énekesnőnek, ezért kórházba fektették és kivizsgálták.

programajánló, Agárdi Szilvitől tanulhatunk teljességet – de csak a nyitómeccs után! Fotó: Kyra Simon (Facebook/Agárdi Szilvi)

"Életem legértékesebb kincsének azt a kevéske látást tartom, ami még megadatott. Mivel a másik szememre teljesen vak vagyok, tudom, milyen a teljes sötétség. A jobb szemem jóvoltából viszont eddig megélhettem, hogy milyen látni egy picit" - mesélte Szilvi a Story Magazinnak.

Agydanagatot szerencsére nem találtak, az viszont tény, hogy további 2-3%-kal romlott a látása. Egyelőre nem tudni, miért.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.