Nem engedi el a koronavírus Barta Sylvia kezét: azóta is küzd a tünetekkel

Forrás: TV2 Mokka -
tünetek Barta Sylvia koronavírus fertőzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár már márciusban átesett a fertőzésen, a tünetektől azóta sem tud szabadulni a gyönyörű időjós, Barta Sylvia. A hangulatingadozás és a fáradékonység mellett kiütések is megjelentek a bőrén. 

A Blikknek számolt be arról az 50 éves időjós, hogy bár hónapok óta túlesett a koronavírus-fertőzésen, úgy tűnik azóta sem tudott szabadulni az összes tünettől, sőt azóta újabb panaszai is előjöttek.

"Ez az alattomos fertőzés megtámadta az egész szervezetemet: az idegrendszeremtől kezdve a keringésemen, az emésztésemen keresztül a légzőszervekig. Vannak dolgok, amelyekről nem szívesen beszél a nyilvánosság előtt az ember, de mégis úgy érzem, szükség van rá, hogy ezzel is segítsük, támogassuk egymást, de tényleg teljesen padlóra küld ez a kór.

Szó szerint beleőszültem a koronavírusba, és ha a sok baj nem lett volna elég, indokolatlanul fáradékony vagyok, valamint eddig nem jellemző hangulatingadozásaim vannak"

- kezdte mesélni a tüneteit Sylvia. A saját tapasztalatai miatt is úgy érzi, hogy még inkább fel kell hívni az emberek figyelmét arra, hogy ez az alattomos fertőzés senkit sem kímél.

"Igenis tartani kell a kórtól, nem szabad hátradőlni, talán az én példám is valamennyire felnyitja az emberek szemét, hogy vigyáznunk kell egymásra!

Én fél éve küzdök a teljes gyógyulással. Fel is szoktam tenni magamnak a kérdést: vajon leszek még a régi Barta Sylvia? Sajnos türelmetlen típus vagyok, ez sem könnyít a dolgon, de muszáj lesz újra erőre kapnom, megmozgatnom a hegyeket"

- mondja a csinos időjós, aki úgy érzi az egész életét megváltoztatta a vírus.

"Két dolgot fogadtam meg ebben a nehéz időszakban: segíteni fogok más betegeken és minden napomat úgy fogom élni, mintha az utolsó lenne. Az járt a fejemben, összegyűlt-e annyi közös élményünk, hogy legyen mire emlékezniük? Nem tudhatjuk, meddig vagyunk itt egymásnak. Eddig is a jelennek éltem, de ez most még inkább jellemző" - zárta le Barta Sylvia.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.