Vajna Timi is megfertőződött a koronavírussal, azt is tudja, hol kapta el: Andy Vajna barátainak buliján. 

Vajna Timi is elkapta a koronavírust. Elárulta, nagy fájdalmai voltak, és azt javasolja mindenkinek, tartsák be a szabályokat és ne menjenek külföldre.

Augusztus elején külföldön egy születésnapi partin voltam, ahol ott voltak Andy barátai is. Az egyikükről később kiderült, hogy covidos. Tőle kaptam el én is" - árulta el a Borsnak Vajna Timi. 

"Rettentően fájt a tüdőm, a mellkasom, a hátam, nagyon durva, erőteljes tüneteim voltak, iszonyúan fájt mindenem. A szaglásom, az ízlelésem csak pár nappal ezután ment el. Most már valamivel jobban vagyok, de a lépcsőn például még nem bírok felmenni, teljesen kifulladok, és bármit csinálok, tíz perc után le kell ülnöm, mert nem kapok levegőt" - tette hozzá.

Ugyan ugusztus 31-ével feloldották nála, ő úgy döntött, amíg negatív nem lesz a tesztje, addig nem találkozik senkivel. Szerelme sincs vele. 

Vajna Timi koronavírusosForrás: TV2

"Már kimehetnék az utcára, de nem teszem, és nem is találkozom senkivel, mert bár azt mondják, a tünetek felbukkanása után öt napig fertőző a vírus, csak a negatív teszt után lehetek biztos abban, hogy nem adom át senkinek a vírust. Szerdán megyek újabb tesztre, és meglátjuk... Remélem, jó hírt kapok. Őszintén, tiszta szívből, a saját bőrömön megtapasztalva ezt a betegséget, azt javaslom, hogy senki ne menjen külföldre. Minden ismerősöm, aki elkapta, külföldön volt, legfőképp Horvátországban, Spanyolországban, Olaszországban" - mondta Timi.

Korábban Gáspár Laciról, majd később Hódi Pameláról derült ki, hogy koronavírusosak.