Pásztor Erzsi a betegségéről: "Ott feküdtem félholtan az ágyban..."

Forrás: TV2/Mokka -
betegség Pásztor Erzsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pásztor Erzsi kendőzetlen őszinteséggel beszélt egy korábbi betegségéről, ami örökre megváltoztatta az élethez való hozzáállását.

Pásztor Erzsi egy rettentően komoly betegségen esett át, melynek következtében teljesen másképp élte meg a karantént, hiszen tudta mihez viszonyítani a történteket.

"Nekem 2 évvel ezelőtt volt egy nagyon nagy betegségem, és én már akkor is nagyon hálás voltam minden percért - nem minden napért, minden percért. Tehát a karantén se hozott ezen a téren változást, csak azt, hogy ha a számon kiejtettem valamit ami nem tetszett, akkor tudtam, hogy mire kell gondolnom. Például arra, mikor ott feküdtem félhalottan az ágyban" - mondta.

Forrás: TV2/Mokka

A színésznő azt mesélte, nagyjából 5 hónapig tartott számára a teljes leállás, de a körülményekhez képest jól el tudta tölteni az idejét.

"(...)Először kitaláltam azt, hogy megyek, vagyis felöltözöm reggel, mintha mennék. Aztán ráraktam a tálcára a pompás reggelimet, és elegánsan megreggeliztem, mintha csak egy szálloda teraszán ülnék. Ezt játszottam egy hétig, aztán nagyon eluntam, utána kitaláltam, hogy este megyek színházba" - fejtette ki Erzsi egy rádiós talkshowban, aki természetesen sehova sem ment, de igyekezett minél több olyan tevékenységet űzni a négy fal között, amit egyébként is szokott a hétköznapi életben.

Korábban azt is elmesélte, hogy a memóriáját is rendszeresen karbantartotta, hiszen olyan régi darabok szövegeit frissíti fel magában, amiket még évtizedekkel ezelőtt játszott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.