„Egy kicsit elérzékenyültem” – így adott hálát Bódi Csabi, amiért éltben maradt

Forrás: Bódi Csabi -
Bódi Csaba hála koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekes az életéért küzdött tavaly, amikor koronavírussal kórházba került. Bódi Csabi borzasztóan hálás, hogy még itt lehet.

Az énekes is elkapta a koronavírust, ám ő nem úszta meg enyhe tünetekkel. Bódi Csabi tavaly került kórházba, ahol napokig küzdött az életéért. Szerencsére ma már jól van, és nagyon hálás, hogy meggyógyult.

„Mindenki arról ábrándozik, hogy bárcsak visszakaphatná a koronavírus előtti életét. Én meg annak is örülök, hogy nem haltam bele, hogy átöleltem a szeretteimet. Adjunk hálát a az Istennek azért, amink van, és hogyha az semmi más, csak az egészséged, akkor már többed van, mint annak, aki már nincs köztünk. Bocsánat ezekért a szavakért, csak egy kicsit elérzékenyültem" – írta a Facebook-posztjában.

Tünetkereső

Nézd meg, milyen betegségre utalhatnak a tüneteid! Az alkalmazás segítségével megtudhatod, hogy milyen egészségügyi problémára utalhatnak a panaszaid. A tünetkereső eléréséhez kattints IDE!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.