Majkát nagyon megviselte a koronavírus, tavaly novemberében kapta el és nehezen épült fel belőle.

Majka Csernus Imrének beszélt arról a Maflás című műsorban, miként élte meg az első éjszakát a kórházban, amikor kiderült, hogy benn kell maradnia. A rapper már 4 napja covidos volt, de igazából a barátját vitte be a kórházba. Végül mindkettőjüknek csináltak CT-t, a barátja hazamehetett, neki viszont benn kellett maradnia. 

Majka ilyen helyzetekben nagyon ijedős, de egy idő után örült neki, hogy biztonságos helyen van és még extra figyelmet is kapott. A mécses végül egy hét után tört el nála.

Egy hete kaptam már az antibiotikumot, a szteroidot, begyulladt a mellhártyám, kétoldali tüdőgyulladásom volt. Fiatal ember odalent szintén begyulladt és feküdtem az ágyban, érted a kórházban és egy hete kapod az antibiotikumot és szteroidot óriás adagban és eltelt az első hét az első CT óta és levisznek a másodikra és visszajön a doki és mondja, hogy rosszabb"

- mesélte Majka, aki teljesen kiborult a hírtől.

Az énekes végül 11 napot töltött kórházban és még hosszú ideig lábadozott otthon. Szerencsére mára már visszanyerte a régi erejét és a szigorítások feloldásának köszönhetően már meg is tarthatták első szabadtéri koncertjüket.