Hízása okáról beszélt Oszter Alexandra: a színésznő hiperinzulinémiában szenved

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
hiperinzulinémia cukorbetegség Oszter Alexandra hízás változás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Oszter Alexandra rengeteg bántást kap külseje miatt, ugyanis szemmel láthatóan felszedett néhány kilót. A színésznő elmondta, hogy hízása hátterében egy betegség áll.

Oszter Alexandra az egyik reggeli műsorban reagált a külsejét kritizálóknak, a színésznő ugyanis rengeteg bántást kap azért, mert felszedett néhány kilót. Oszter Sándor lányánál hiperinzulinémiát diagnosztizáltak, aminek az egyik következménye a súlygyarapodás.

"Volt egy darab, amiben nemrégen játszottam, abból megosztottam egy fotót. Odaírta egy hölgy, hogy 'Jujj, de dagadt lettél!' Akkor én írtam neki egy hosszú levelet, hogy igen, így van, de nem tudja, mi van mögötte. Mert ha tudná, akkor biztos nem okozna örömet neki, az, hogy ezt leírja. (...) Le is írtam a hölgynek, hogy biztos azért tette a megjegyzést, hogy segíthessen másoknak" - kezdte a színésznő, majd hozzátette:

– mondta Oszter Alexandra. A színésznő minden erejével azon van, hogy minél előbb visszanyerje régi alakját.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.