Galambos Lajos egyre rosszabbul van: megszólalt a zenész ügyvédje

Frizbi TV -
Galambos Lajos börtön egészségi állapot Lagzi Lajcsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Galambos Lajos az egészségi állapotára hivatkozva kért halasztást, de elutasították a kérelmét, ami azt jelenti, hogy börtönbe kell vonulnia. Ügyvédje szerint a zenész egyre rosszabbul van. 

Eredetileg február 15-én kellett volna börtönbe vonulnia Galambos Lajosnak, ám egészségi állapotára hivatkozva halasztást kért. Kiderült, gyógyíthatatlan betegséggel küzd, ennek ellenére kérelmét elutasították. Védőjével, dr. Csontos Zsolttal fellebbeztek a döntés ellen. A zenész azóta sincs joban, lelkiállapota pedig csak tovább ront a helyzetén.

Galambos Lajos várja az orvosszakértő vizsgálatának eredményét Frizbi TV

"Tegnap este néztem meg, de még nem kaptunk értesítést a döntésről. Bizakodva várakozunk tovább" - árulta el a Blikknek Lajcsi ügyvédje, aki azt is elmondta, hogy a törvényszék által kirendelt orvosszakértő már megkapta a papírokat. Az ő vizsgálati eredményei után dönthet úgy is a bíróság, hogy elhalasztják egy időre, vagy véglegesen a büntetés letöltését. Ők egy év halasztást kértek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.