Friss hírek érkeztek Sophia Loren állapotáról: megszólalt a színésznő szóvívője

szóvívő rehabilitáció Sophia Loren baleset gyógyulás
Sophia Loren képviselője azt mondta, optimisták a színésznő felépülését illetően.

Ahogyana Life.hu is beszámolt róla, a 89 éves Sophia Loren otthonában, a fürdőszobában esett el vasárnap. Olyan csúnyán megütötte magát, hogy a csípőjét és a combcsontját is eltörte. A legendás színésznőt kórházba szállították, azonnal megoperálták. Jó esélyei vannak a gyógyulásra, de a rehabilitáció valószínűleg hosszú lesz. Állapotával kapcsolatban a szóvivője nyilatkozott a People magazinnak, azt mondta, optimisták Loren felépülését illetően.

Az olasz legenda balesetének hírét az étteremláncának Instagram-oldalán is megosztották:

Lorennek, aki múlt héten töltötte be 89. életévét, szeptember 26-án kellett volna éttermet nyitnia az olaszországi Bariban – a negyediket, ami az ő nevét viseli. A színésznő Bari díszpolgári címét is megkapta volna – tette hozzá a szóvívő.

Sophia Loren fia, Carlo a magyar hegedűművészt, Mészáros Andreát vette feleségül 2004-ben. Két gyermekük született, Vittorio 2007-ben, Beatrice 2012-ben látta meg a napvilágot. Utoljára egy éve láthatunk róluk fotókat.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.