Sophia Loren képviselője azt mondta, optimisták a színésznő felépülését illetően.

Ahogyana Life.hu is beszámolt róla, a 89 éves Sophia Loren otthonában, a fürdőszobában esett el vasárnap. Olyan csúnyán megütötte magát, hogy a csípőjét és a combcsontját is eltörte. A legendás színésznőt kórházba szállították, azonnal megoperálták. Jó esélyei vannak a gyógyulásra, de a rehabilitáció valószínűleg hosszú lesz. Állapotával kapcsolatban a szóvivője nyilatkozott a People magazinnak, azt mondta, optimisták Loren felépülését illetően.

Az olasz legenda balesetének hírét az étteremláncának Instagram-oldalán is megosztották:

„A genovai otthonában történt baleset miatt Ms. Loren csípőtörést szenvedett. A sikeres műtét után most a gyógyulás időszaka következik a rehabilitáció felé vezető úton. Szerencsére minden a legjobban alakult, és a Lady hamarosan visszatérhet hozzánk. A Sophia Loren étterem egész csapata mielőbbi gyógyulást kíván"— olvasható a posztban.

Lorennek, aki múlt héten töltötte be 89. életévét, szeptember 26-án kellett volna éttermet nyitnia az olaszországi Bariban – a negyediket, ami az ő nevét viseli. A színésznő Bari díszpolgári címét is megkapta volna – tette hozzá a szóvívő.

Sophia Loren fia, Carlo a magyar hegedűművészt, Mészáros Andreát vette feleségül 2004-ben. Két gyermekük született, Vittorio 2007-ben, Beatrice 2012-ben látta meg a napvilágot. Utoljára egy éve láthatunk róluk fotókat.