divattervező ruhamárka ruhakollekció
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lassan egy éve egy új név bukkant fel a feltörekvő, fiatal divattervezők között. Bráz Alexandra ruhái felkeltették a kritikusok és a divatkedvelő hölgyek figyelmét is.

Az új divatmárka a Brázia nevet viseli, az európai hagyományokhoz hűen utalva kiötlője nevére. A divatcég elsődleges célja, hogy a nagyvárosi trendi, fiatal hölgyeket egyedi, minőségi, de elérhető árú darabokba öltöztesse. Alexandra mindezt úgy teszi, hogy a ruhaköltemények viselői ne kellemetlenül feszengjenek, hanem inkább természetes nőiességüket erősítsék.

A hazai hírességek hamar felfigyeltek a friss, kozmopolita hatású ruhákra, óriási lelkesedéssel térképezték fel a márka első üzletének kínálatát. Mára már többek között a riporter Csisztu Zsuzsa, a Megasztáros Bencsik Tamara, a pole-fitness királynő Pirner Alma, az X-faktoros Janicsák Veca, vagy éppen a többszörös Playmate Metzker Viktória és Kustánczi Lia is rendelkezik legalább egy Brázia költeménnyel. Ha pedig a sztárok egyszer megkedvelnek egy ruhatervezőt.. az út egyenes a sikerig.

Azok a nők, akik viselik Bráz Alexandra ruháit, nőiességüket kiemelve, magabiztosságot és határtalan eleganciát sugároznak. Minden ruhájában van valami formabontó, valami különleges és érzéki, ami viselőjét egyedivé teszi. Minőségi anyagokkal, tökéletes selymekkel dolgozik. Korosztálytól függetlenül bárki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet, hiszen az egészen visszafogottól, a merészebb, feltűnőbb darabokig minden felfedezhető a Brázia kollekciókban, amelynek darabjai bármilyen színvonalas eseményre, bálra, partyra, céges rendezvényre alkalmasak.

Ha felveszünk egy ilyen ruhát, mindig jusson eszünkbe a tervező, Bráz Alexandra mondása:
"Az egyik legnagyobb kincsünk a nőiességünk! Merjünk élni Vele!!"

Life.hu Ladies Night nőnapi parti a Dokk Caféban!

Gyere velünk és ünnepeljük együtt a Mi napunkat egy exkluzív parti keretében, melyen a garantált szórakozáson túl számos meglepetésre is számíthatsz.

Jelentkezz ingyen belépőkért!







Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.