fashion week tavasz nadrág kismamaruha kényelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Volt úgy, hogy a leendő anyukák a nadrágvásárlás során kénytelenek voltak kompromisszumot kötni, és beletörődni, hogy ami csinos, az kényelmetlen, ami viszont kényelmes, abban nem fogják igazán nőnek érezni magukat. Szerencsére ma már ilyen kompromisszumokra semmi szükség. Egyre több márka erősít ugyanis saját, kismamáknak szóló vonallal, és az idei nadrágtrend is kedvez a kerekedő pocaknak.

Thinkstock
Thinkstock

Rugalmas anyagok, kivillanó bokák

Jóllehet, a magas derekú, trapézszárú nadrágok újra fénykorukat élik, leszögezhetjük, ezt a fazont semmiképp sem kismamáknak találták ki. A trendek másik meghatározó vonala viszont nagyon is hordható: a rugalmas anyagból készült, színes, boka fölé érő nadrágok minden mennyiségben jöhetnek. Találhatunk erősen csípőre ejtett fazonúakat, de olyanokat is, melyek derékrésze egészen a köldökig ér. Természetesen utóbbiakat nem a hetedik hónapban kell viselni, viszont a terhesség korai szakaszában, az éppen gömbölyödő pocakhoz szuper választásnak bizonyulnak.



A rugalmas anyagot tehát kipipálhatjuk, de vegyük még hozzá a nadrág szárát, hiszen ez sem mindegy idén tavasszal és nyáron. A "bokavillantós" jelző eddig számított negatív jelzőnek, hiszen a bokát láttatni engedő nadrág szuperdivatosnak számít mostanság. Ez miért jó nekünk? Mert szinte minden cipővel kiválóan párosítható. Törpesarkú, maszkulin vagy hajós cipő? Egytől egyig remekül passzolnak a boka felett végződő nadrághoz.

Igazságtalanság lenne kihagyni a felsorolásból a háremnadrágot, ez a fazon ugyanis töretlen népszerűségnek örvend tavasszal és nyáron is. A pamutból készült, sportos változatok mellett vásárolhatunk kifejezetten elegáns, könnyű selyemből készült darabokat is, melyek remekül követik testünk vonalát. Bátrabbaknak ajánljuk a feltűnő, drámai mintájú háremnadrágokat, amiket egyszerű pólóval és farmerdzsekivel párosítva frappáns szerkót kreálhatunk. Ami biztos: jól fogunk kinézni, miközben garantált a kényelmünk is.

A farmer marad!

Természetesen a farmerről sem feledkezhetünk meg, viszont csakis rugalmas anyagút válasszunk, amit az első két trimeszterben biztosan viselhetünk. Az anyag ruganyosságát kézzel is könnyedén ellenőrizhetjük, de a próbafülkében ne lepődjünk meg saját tükörképünkön: ezek a farmerek nagyon is cuppanósak. Szerencsére a későbbi hónapokra akad a tavaszi kollekcióban is csípőben széles, laza vonalú, a térdtől szűkülő fazon, ami kifejezetten jól mutat kerek pocak alatt is.

5 hatékony striagyilkos krém terhességi csíkok ellen - Bababőr várandósan ishttp://www.life.hu/anyaskodj/aza9honap/20110330-5-hatekony-striagyilkos-krem-terhessegi-csikok-ellen.htmlHasznos tanfolyamok kismamáknak - Mielőtt jön a babahttp://www.life.hu/anyaskodj/aza9honap/20110325-hasznos-tanfolyamok-kismamaknak-mielott-jon-a-baba.htmlOtthonszülés pro és kontra - És a jövőhttp://www.life.hu/anyaskodj/aza9honap/20110318-otthonszules-pro-es-kontra-es-a-jovo.htmlKarcsúsító blézerek pocakosoknakhttp://www.life.hu/anyaskodj/aza9honap/20110217-karcsusito-blezerek-kismamaknak.htmlTények és tévhitek: császármetszés vagy hüvelyi szüléshttp://www.life.hu/anyaskodj/aza9honap/20100902-tenyek-es-tevhitek-csaszarmetszes-vagy-huvelyi-termeszetes-szules.htmlVárandós állapotban a munkahelyenhttp://www.life.hu/anyaskodj/aza9honap/20090304-varandos-allapotban-a-munkahelyen.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.