A férfi és női modellként egyaránt dolgozó Andrej Pejic is felkerült egy brit férfimagazinnak a világ legerotikusabb nőit számba vevő listájára. A lap azonban hátrányos megkülönböztetésre utaló megjegyzéseket fűzött választásához, ezért bocsánatkérésre kényszerült.

Forrás: AFP


A szerb anyától és horvát apától Boszniában született, de kiskorától Ausztráliában élő Andrej Pejic hosszú szőke hajával és nőies vonásaival a legkeresettebb modellek egyike a divatszakma feltörekvő csillagai körében. Szerepelt már Jean Paul Gaultier és Marc Jacobs bemutatóin és divatkampányaiban is. Az FHM magazin százas listáján a 98. helyet érdemelte ki.


"Noha szexuális identitása nem világos, a tervezők a következő nagy dolognak kiáltották ki. Szerintünk a lényeg a dolog szón van" - írta a férfimagazin. Pejic nagy álmát, hogy egyszer a Victoria's Secret fehérnemű-kollekció bemutatóján vegyen részt, az FHM munkatársa így kommentálta: "hányingert keltő".

Ezek után a blogokon és fórumokon támadások érték a magazint, amely ennek hatására eltávolította az eredeti szöveget, és állásfoglalást közölt helyette. A lap azt írta, nem ellenőrizték a szöveget, mielőtt kikerült az internetre.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!Nem hordanak melltartót a sztárok idén nyáronhttp://www.life.hu/legytrendi/20110602-britney-spears-nem-hord-melltartot.html Colour blocking - Mondj igent a nyár divatőrületére!http://www.life.hu/legytrendi/streetfashion/20110601-colour-blocking-mondj-igent-a-nyar-divatoruletere.html Lakatos Márk átalakít: Szexi díva lett a kétgyermekes anyukából!http://www.life.hu/legytrendi/20110531-lakatos-mark-atalakit-8-koves-agnes.html A pasim öltöztetett egy hétig: Így néztem ki!http://www.life.hu/legytrendi/streetfashion/20110530-a-pasim-oltoztetett-egy-hetig-igy-neztem-ki.html A sovány Katalin hercegnő lett a legújabb stílusikonhttp://www.life.hu/legytrendi/20110525-kate-middleton-katalin-hercegno-es-michelle-obama-talalkozoja.html Zselécipők - Egykori divathóbortból új őrülethttp://www.life.hu/legytrendi/kiegeszitok/20110526-zselecipok-egykori-divathobortbol-uj-orulet.html