Három trükk a tökéletes hajszín érdekében

hajfesték hajfestés mesterfodrász Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jennifer Aniston haja mindig tökéletes. Tőle tanulta a világ a lépcsőzetes frizurát, és nők milliói vágynak a színésznő mézszőke, mégis természetes tincseire. De neki is van egy segítője - Michael Canale, a hajszobrásza. Íme három trükk a mesterfodrásztól, melyet érdemes észben tartanod, ha hajfestésre adod a fejed.


1. Moss hajat festés előtt

Mr. Canale azt javasolja, hogy hajfestésre mindig száraz és frissen mosott hajjal érkezzünk. Ha piszkos, zsíros hajjal, hajhab- és lakkmaradványokkal érkezel festésre, a fodrász nem láthatja jól az eredeti színedet, így a végeredmény sem lesz tökéletes. Persze a frissen mosott hajnál a fejbőrt jobban kikezdi a festék, de a tökéletes szín megtalálásához tiszta haj kell.

Thinkstock
Thinkstock

2. Figyelj a fazonra

Próbálj úgy érkezni a szalonba, ahogy általában viseled a hajadat. Ha legtöbbször kivasalod a tincseidet, ne göndör hajjal érkezz festésre, mert a melírcsíkok egészen másképp mutatnak a frizurádban. Fontos, hogy a fodrász tudja, hogyan hordod legtöbbször a hajadat, hiszen a természetes hatás érdekében ehhez kell igazítania a melírt.

3. A forró víz tönkreteszi a hajat

Festés után ne moss hajat forró vízzel, mert a meleg víz roncsolja a hajszerkezetet, e mellett szárazabbá és töredezettebbé teszi a hajat. Ráadásul a túl meleg víz hatásásra a fejbőr is bezsírosodik, így mindenképp figyelj oda, hogy lehetőleg mindig, de különösen festés után csakis langyos vízzel mosd a hajadat.

Tipp! Tanulj öltözködni a hercegnőtől! Nézd meg képgalériánkat!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.