Mindannyian elképzeltük már, milyen lenne egy lottóötös után megvenni álmaink legmesésebb otthonát. A világ legdrágább házához azonban egy busásabb nyereményre lenne szükségünk!

www.exklusive-haus.ch

A világ legdrágább háza a festői Lago Maggiore tengerszem partján, a svájci-olasz határon fekszik. A ház 7,5 milliárd fontot, azaz több mint kétezer milliárd forintot ér.

www.exklusive-haus.ch

Ez az ár nemcsak a gyönyörű fekvés miatt ilyen magas - az ingatlan különleges anyagokból épült. Arannyal, platinával és dinoszauruszcsontokkal díszítették az épületet, amely Stuart Hughes építész tervei alapján készült.

www.exklusive-haus.ch

A mesebeli házikót öt évig építették egy 2442 négyzetméteres telken. A ház alapterülete 752 négyzetméter, terasza csaknem 400 négyzetméter. Az ingatlanhoz tartozik még egy 245 négyzetméteres borospince, és egy négy autó számára elegendő garázs. Az építkezéskor 200 mázsa aranyat és platinát használtak fel, a padló meteoritkövekből készült - a házat 65 millió éves dinoszaurusz csontokkal díszítették.

www.exklusive-haus.ch

 

Duplázd meg a nappalit egyetlen eszközzel! - A legszebb tükrök körképehttp://www.life.hu/hazitunder/lakberendezes/20110811-duplazd-meg-a-nappalit-egyetlen-eszkozzel-a-legszebb-tukrok.html Ő az új kedvenc! Íme, a világhírű lányegyüttes énekesének házikedvencehttp://www.life.hu/hazitunder/20110812-o-az-uj-kedvenc-ime-a-vilaghiru-lanyegyuttes-enekesenek-hazikedvence.html Megmutatták! Ebbe a háromszobás otthonba érkezhet Majka és Dundika kisfiahttp://www.life.hu/hazitunder/20110812-megmutattak-ebbe-a-haromszobas-otthonba-erkezhet-majka-es-dundika-kisfia.html Gondoltad volna? VV Gigi tánc helyett izzókat cserélhttp://www.life.hu/hazitunder/20110812-gondoltad-volna-vv-gigi-tanc-helyett-izzokat-cserel.html Így vedd rá a pasit, hogy részt vállaljon a házimunkában! - Biztos tippek kezelhetetlen férfiakhozhttp://www.life.hu/hazitunder/haziasszonytippek/20110811-igy-vedd-ra-a-pasit-hogy-reszt-vallaljon-a-hazimunkaban.html Milyen az ágyad? Ezt árulja el szexuális életedről!http://www.life.hu/hazitunder/lakberendezes/20110810-milyen-az-agyad-ezt-arulja-el-szexualis-eletedrol.html Sokkoló videó! Kimászott az étel a tányérból!http://www.life.hu/hazitunder/20110808-sokkolo-video-kimaszott-az-etel-a-tanyerbol.html