Íme a világ legdrágább háza

ház luxuslakás Svájc meteorit dinoszaurusz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindannyian elképzeltük már, milyen lenne egy lottóötös után megvenni álmaink legmesésebb otthonát. A világ legdrágább házához azonban egy busásabb nyereményre lenne szükségünk!

www.exklusive-haus.ch
www.exklusive-haus.ch

A világ legdrágább háza a festői Lago Maggiore tengerszem partján, a svájci és az olasz határon fekszik. A ház 7,5 milliárd fontot, azaz több, mint kétezer milliárd forintot ér.

www.exklusive-haus.ch
www.exklusive-haus.ch

Ez az ár nemcsak a gyönyörű fekvés miatt ilyen magas - az ingatlan különleges anyagokból épült. Arannyal, platinával és dinoszaurusz csontokkal díszítették az épületet, amely Stuart Hughes építész tervei alapján készült.

www.exklusive-haus.ch
www.exklusive-haus.ch

A mesebeli házikót öt évig építették egy 2442 négyzetméteres telken. A ház alapterülete 752 négyzetméter, terasza csaknem 400 négyzetméter. Az ingatlanhoz tartozik még egy 245 négyzetméteres borospince, és egy négy autó számára elegendő garázs. Az építkezéskor 200 mázsa aranyat és platinát használtak fel, a padló meteoritkövekből készült - a házat 65 millió éves dinoszaurusz csontokkal díszítették.

www.exklusive-haus.ch
www.exklusive-haus.ch

Duplázd meg a nappalit egyetlen eszközzel! - A legszebb tükrök körképehttp://www.life.hu/hazitunder/lakberendezes/20110811-duplazd-meg-a-nappalit-egyetlen-eszkozzel-a-legszebb-tukrok.htmlŐ az új kedvenc! Íme, a világhírű lányegyüttes énekesének házikedvencehttp://www.life.hu/hazitunder/20110812-o-az-uj-kedvenc-ime-a-vilaghiru-lanyegyuttes-enekesenek-hazikedvence.htmlMegmutatták! Ebbe a háromszobás otthonba érkezhet Majka és Dundika kisfiahttp://www.life.hu/hazitunder/20110812-megmutattak-ebbe-a-haromszobas-otthonba-erkezhet-majka-es-dundika-kisfia.htmlGondoltad volna? VV Gigi tánc helyett izzókat cserélhttp://www.life.hu/hazitunder/20110812-gondoltad-volna-vv-gigi-tanc-helyett-izzokat-cserel.htmlÍgy vedd rá a pasit, hogy részt vállaljon a házimunkában! - Biztos tippek kezelhetetlen férfiakhozhttp://www.life.hu/hazitunder/haziasszonytippek/20110811-igy-vedd-ra-a-pasit-hogy-reszt-vallaljon-a-hazimunkaban.htmlMilyen az ágyad? Ezt árulja el szexuális életedről!http://www.life.hu/hazitunder/lakberendezes/20110810-milyen-az-agyad-ezt-arulja-el-szexualis-eletedrol.htmlSokkoló videó! Kimászott az étel a tányérból!http://www.life.hu/hazitunder/20110808-sokkolo-video-kimaszott-az-etel-a-tanyerbol.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.