A borzalmak után is tud mosolyogni az egykori modell

modell égési sérülés sav Katie Piper tragédia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egész világnak példát mutat kitartásból Katie Piper. Az egykori brit modellt három éve megerőszakolta akkori barátja, majd a férfi felbérelt valakit, hogy savval öntse le a szépség arcát. Katie akkor azt gondolta, nem érdemes tovább élnie, most azonban ő inspirál másokat.
Northfoto
Northfoto


2008-ban sokkolta a világot a hír, miszerint az exbarát erőszakoskodása után savval öntötték le Katie Piper modellt. A lány egész arca szétroncsolódott, a nyelőcsöve is megsérült, így sokáig enni és beszélni sem tudott, ráadásul fél szemére a látását is elvesztette. A tragédia után Katie könyörgött az édesanyjának, hogy segítsen neki meghalni. Mára szerencsére jobban van, a napokban dívaként tündökölt egy díjátadón.

Tipp! Borzasztóan néznek ki: túlplasztikázott sztárok! Kattints a képgalériáért!



Northfoto
Northfoto

Az akkor huszonnégy éves modell sérülései elképesztőek voltak: az őt vizsgáló orvosok azóta is azt mondják, Katie ügye volt a legszörnyűbb a pályafutásuk során. A lány harmadfokú égési sérüléseket szenvedett a savtól: megégett az arca, leégett a bal füle, az orra nagy része és a szemhéjai. Súlyosan sérült az egyik szeme, a nyelve, a nyelőcsöve, két keze és a nyaka. Mindez lassan tovatűnni látszik - Katie remek formában van. A lány büszke az alapítványával elért sikereire, és minden energiáját a munkába fekteti. "Nemcsak miattam ilyen sikeres az alapítvány - nagyszerű csapat áll mögöttem! Önkéntesek is segítenek bennünket, akik rengeteg időt fordítanak az alapítványra. Nagyon szerencsés vagyok, hogy ilyen csodás munkatársaim, barátaim és családom vannak" - vallotta nemrég a lány.

Tipp! Kirstie Alley hihetetlen fogyása, 20 évet fiatalodott a 60 éves színésznő! Kattints a képgalériáért!


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.