Szingli lett Fluor Tomi - legalábbis ami a lakótársakat illeti.

Most 10 000 forintot spórolhatsz! Cikkünkből megtudhatod, hogyan - kattints!


Elköltözött barátaitól Fluor Tomi. A 24 éves srác két évig lakott SP-vel és zenésztársukkal, Pixával, akinek a helyére pár hónapja Brasch Bence költözött. A Mizu című sláger előadója először él egyedül, lakása negyvenöt négyzetméteres. "Túl sokan tudták, merre laktunk, amikor együtt éltünk a srácokkal. Ez már zavaró volt, és az is, hogy nehéz volt összeegyeztetni a napirendünket. Ezért döntöttem a különköltözés mellett, de persze a barátságunk ettől még nem változott meg" - mesélte Tomi a Life.hu-nak.


Fotó: TV2

Fluor Tomi nagyon örül annak, hogy most végre olyan lakásban élhet, ami valóban az ő ízlését tükrözi. "Az otthonom most a belvárostól picit távolabb, egy csendes lakóparkban található. Konyha, nappali, háló, fürdőszoba és erkély is tartozik hozzá. Színek tekintetében a fekete és a fehér dominál, de rózsaszín, babakék és barna elemek is lesznek benne. Anyu, apu és a menedzserem segítenek berendezni a lakást, amit most még csak bérlek. Ha minden jól megy, egy év múlva már vennék is magamnak egyet" - mesélte Tomi, aki jelenleg a szinglik életét éli, a szó minden értelmében.


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Kukkants be az X-Faktorok lakásába! Itt laknak majd a döntősök a verseny alatthttp://www.life.hu/hazitunder/20111016-kukkants-be-az-xfaktorok-lakasaba-itt-laknak-majd-a-dontosok.html A Miele Főzőiskola receptje: Sertéshúsos tortilla - Videóhttp://www.life.hu/hazitunder/konyhatunder/20111015-a-miele-fozoiskola-receptje-serteshusos-tortilla-video.html Ruhafelújítás egyetlen borotvával - Bevált házi praktikák a tökéletes ruhatárérthttp://www.life.hu/hazitunder/konyhatunder/20111014-ruhafelujitas-egyetlen-borotvaval-bevalt-hazi-praktikak-a-tokeletes-ruhatarert.html Veszélyes, mérgező anyagok a lakásban - Ezekkel vigyázz!http://www.life.hu/hazitunder/20111014-veszelyes-mergezo-anyagok-a-lakasban-ezekkel-vigyazz.html A Miele Főzőiskola receptje: Mézben párolt csirke - Videóhttp://www.life.hu/hazitunder/konyhatunder/20111012-a-miele-fozoiskola-receptje-mezben-parolt-csirke.html RoboMop - Nyerj magadnak robotot!http://www.life.hu/hazitunder/20111011-nyeremenyjatek-robomop-onallo-padlotisztito-otthonra.html Lakj a kedvenc filmedben! - Trendi kiegészítők és dekorötletek a filmvászonrólhttp://www.life.hu/hazitunder/lakberendezes/20111010-lakj-a-kedvenc-filmedben-trendi-kiegeszitok-es-dekorotletek-a.html VV Jerzy nem jön zavarba a konyhában - Akkor sem, ha krokodillal van dolgahttp://www.life.hu/hazitunder/20111010-vv-jerzy-nem-jon-zavarba-a-konyhaban-akkor-sem.html Szőlő, must, bogrács - Szüreti hangulatfestéshttp://www.life.hu/hazitunder/konyhatunder/20111010-szolo-must-bogracs-szureti-hangulatfestes.html 5 gyönyörű szobanövény, ami akkor sem hal meg, ha alig locsolodhttp://www.life.hu/hazitunder/20111007-5-gyonyoru-szobanoveny-ami-akkor-sem-hal-meg-ha-alig.html