Elle Fanningnek még meg kell tanulnia öltözködni. A fiatal színésznő egy olyan cipőben jelent meg, melyről a vak is láthatja, hogy teljesen összepréselte a sztár lábujjait.


Dakota Fanning tizenhárom éves hugicája, Elle sem kezdő már, hiszen gyermekkora óta filmezik. Fanning kisasszony a We Bought a Zoo című film New York-i premierjén vett rész, ahová krémszínű ruhájához egy színben passzoló, elöl zárt, többpántos, hegyes orrú cipellőt választott. A cipő mérete azonban jól láthatóan nem volt fontos.


AFP


A fiatal hírességnek nem lehetett könnyű egész este egy olyan cipőben billegnie, mely egy-két számmal kisebb a kelleténél. Elle lábujjainak biztosan emlékezetes marad a filmbemutató, hiszen láthatóan cseppet sem érezték jól magukat a szűk, hegyes orrú kreációban. Talán Elle még nem elég tapasztalt ahhoz, hogy tudja, a stylistok tetőtől talpig végigmustrálják a sztárokat?

Elhunyt a 28 éves szépségkirálynőhttp://www.life.hu/tested-lelked/20111220-gyaszol-az-orszag-venezuela-elhunyt-a-28-eves-szepsegkiralyno.html Így éld túl az ünnepeket - életmentő tippek a dietetikustólhttp://www.life.hu/tested-lelked/20111220-igy-eld-tul-az-unnepeket-eletmento-tippek-a-dietetikustol.html Barbie babává változott a férfihttp://www.life.hu/tested-lelked/20111213-transszexualis-ferfi-barbiebaba-lett-a-plasztikai-mutetek-utan.html A világ legdrágább sztártestrészeihttp://www.life.hu/tested-lelked/20111215-a-vilag-legdragabb-sztartestreszei.html