Dakota Fanning lábujj cipő Elle Fanning
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elle Fanningnek még meg kell tanulnia öltözködni. A fiatal színésznő egy olyan cipőben jelent meg, melyről a vak is láthatja, hogy teljesen összepréselte a sztár lábujjait.
We Bought a Zoo


AFP
AFP


A fiatal hírességnek nem lehetett könnyű egész este egy olyan cipőben billegnie, mely egy-két számmal kisebb a kelleténél. Elle lábujjainak biztosan emlékezetes marad a filmbemutató, hiszen láthatóan cseppet sem érezték jól magukat a szűk, hegyes orrú kreációban. Talán Elle még nem elég tapasztalt ahhoz, hogy tudja, a stylistok tetőtől talpig végigmustrálják a sztárokat?

Tipp! Nézz be a híres divattervező luxusotthonába! Kattints a galériáért!





Elhunyt a 28 éves szépségkirálynőhttp://www.life.hu/tested-lelked/20111220-gyaszol-az-orszag-venezuela-elhunyt-a-28-eves-szepsegkiralyno.htmlÍgy éld túl az ünnepeket - életmentő tippek a dietetikustólhttp://www.life.hu/tested-lelked/20111220-igy-eld-tul-az-unnepeket-eletmento-tippek-a-dietetikustol.htmlBarbie babává változott a férfihttp://www.life.hu/tested-lelked/20111213-transszexualis-ferfi-barbiebaba-lett-a-plasztikai-mutetek-utan.htmlA világ legdrágább sztártestrészeihttp://www.life.hu/tested-lelked/20111215-a-vilag-legdragabb-sztartestreszei.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.