Gyönyörű, elegáns, fenséges - Vera Wang lakása éppen úgy fest, mint a ruhák, amiket a tervezőzseni készít.

A tervezőnőnek nem kell összehúznia magát, mert 25 millió dolláros Park Avenue-i luxuslakása minden létező igényt kielégít. A leginkább pompás esküvői ruháiról ismert Vera azonban váltani készül, a lakást nemrég kezdte árulni. A luxusotthon 2007-ig a tervező apjáé volt, most pedig 25 millió dollárt kérnek érte az ingatlanpiacon.

AFP
Kattints a képre a galériáért!

A lakás azért került ennyibe, mert pazar kilátással büszkélkedhet: egész Manhattant látni belőle. A New York-i elit lakik csak ezen a környéken - itt élt Jackie Kennedy Onassis, a Rockefeller család, valamint Steve és Courtney Ross is. Wang dupla lakása mellett még 31 másik található a harmincas években épült toronyházban. A csodás otthonban négy hálószoba és több fürdőszoba van, egy külön részt pedig a személyzet részére tartanak fent. A képeket nézve leginkább a lakás minimál stílusa nyeri el a tetszésünket - nyoma sincs a giccsnek és a hivalkodásnak.

realtor.com
Még több kép a galériában! Kattints a képre!


De ha most elköltözik a híres tervező, vajon hová teszi át a székhelyét? Nos, Miss Wang az év elején már vásárolt egy csodás otthont Beverly Hillsben, de hogy mikor lesz ideje a költözésre, az még a jövő zenéje. A tervezőnő ugyanis nemrég bejelentette, hogy hamarosan az esküvői ruhák mellett férfiruhákat is tervez majd - piacra szeretné dobni öltönykollekcióját, amit mi is izgatottan várunk.

realtor.com
Kattints a képre a galériáért!


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!Ragyogóan tiszta otthon 60 perc alatt - Tippek a nagytakarításhozhttp://www.life.hu/hazitunder/20111227-karacsony-utan-is-ragyogoan-tiszta-otthon-60-perc-alatt-.html A Miele Főzőiskola receptje: Lencseleves - Videóhttp://www.life.hu/hazitunder/konyhatunder/20111222-a-miele-fozoiskola-receptje-lencseleves-video.html Lakáspszichológia: ápolni kell a kapcsolatot a környezettelhttp://www.life.hu/hazitunder/20111219-lakaspszichologia-apolni-kell-a-kapcsolatot-a-kornyezettel.html