Marion Cotillard francia színésznő a napokban megmutatta tündéri, szőke fürtös kisfiát.

Vajon kitől örökölte a pici fiú ezt az angyali külsőt? Édesanyja, Marion ugyanis nem éppen az a szőke típus, de persze lehet, hogy a nagyszülőktől jöttek a szerencsés gének. A harminchat éves Oscar-díjas színésznő a napokban érkezett meg a Los Angeles-i reptérre, ahol a Dior táskája helyett pici fiát cipelte - a világsztár 2009 óta a Dior arca. A színésznőről és a piciről készült képeket itt nézheted meg.

Forrás: AFPA pici Marcel igazán édes, de a róla készült képeken látszik, hogy ő is elfáradt a hosszú repülőút során. Marion egyébként munka miatt érkezett Amerikába. A sztárt kedvese, Guillaume Canet rendezi a Blood Ties című filmbet, ahol Marion partnerei Mila Kunis és Zoe Saldana lesznek. Így a kisgyermekes színésznőre sok munka vár, de a forgatások ellenére igyekszik minél több időt eltölteni a lassan egyéves fiával.

Tudj meg minden fontosat már a hírfolyamodból! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen  és a Facebookon  is!Íme, Kate Beckinsale 13 éves lánya - Szerinted kire ütött?http://www.life.hu/anyaskodj/20120326-ime-kate-beckinsale-13-eves-lanya-szerinted-kire-utott.html Gyógynövények kismamáknak - Ezektől nem kell tartanod!http://www.life.hu/anyaskodj/aza9honap/20120326-gyogynovenyek-kismamaknak-ezektol-nem-kell-tartanod.html Te tudtad? A Förtelmes főnökök sztárja mindenki kedvenc sorozatában tűnt fel előszörhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120323-te-tudtad-jason-bateman-a-fortelmes-fonokok-sztarja-mindenki-kedvenc.html "Nem akartuk, hogy csak a fájdalom maradjon meg" - Így szültem énhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120323-nem-akartuk-hogy-csak-a-fajdalom-maradjon-meg-igy.html Baleset érte Rubint Réka kislányáthttp://www.life.hu/anyaskodj/20120323-baleset-erte-rubint-reka-kislanyat.html "A mi kisbabánk a legszebb" - Mel B megmutatta tündéri kislányáthttp://www.life.hu/anyaskodj/20120322-a-mi-kisbabank-a-legszebb-mel-b-megmutatta-tunderi.html