Kitől örökölte azokat a szőke fürtöket? Elbűvölő Marion Cotillard kisfia

kisfiú Marion Cotillard Dior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Marion Cotillard francia színésznő a napokban megmutatta tündéri, szőke fürtös kisfiát.

Vajon kitől örökölte a pici fiú ezt az angyali külsőt? Édesanyja, Marion ugyanis nem éppen az a szőke típus, de persze lehet, hogy a nagyszülőktől jöttek a szerencsés gének. A harminchat éves Oscar-díjas színésznő a napokban érkezett meg a Los Angeles-i reptérre, ahol a Dior táskája helyett pici fiát cipelte - a világsztár 2009 óta a Dior arca. A színésznőről és a piciről készült képeket itt nézheted meg.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Szólj bele! Hogyan készültök a húsvétra? Mit kapnak a locsolók? :)



A pici Marcel igazán édes, de a róla készült képeken látszik, hogy ő is elfáradt a hosszú repülőút során. Marion egyébként munka miatt érkezett Amerikába. A sztárt kedvese, Guillaume Canet rendezi a Blood Ties című filmbet, ahol Marion partnerei Mila Kunis és Zoe Saldana lesznek. Így a kisgyermekes színésznőre sok munka vár, de a forgatások ellenére igyekszik minél több időt eltölteni a lassan egyéves fiával.

Tudj meg minden fontosat már a hírfolyamodból! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.