Stacy Keibler George Clooney pilates mozgás edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amikor George Clooney összejött Stacy Keibler egykori modell és birkózóval, sokan azt kérdezték, vajon mivel fogta meg a lány a világ első számú szívtipróját? Nos, ha ránézünk Stacy tökéletes testére, rögtön meg is van a válasz.

Stacy tavaly július óta van együtt a világsztárral, így élete is nagyot változott azóta. De partik ide vagy oda, egykori profi sportoló lévén a szőkeség életéből még most sem maradhat ki a rendszeres testmozgás. Persze George kedvese már maga mögött hagyta a küzdősportokat, és ma már a fitneszre voksol. Nemrég az egyik magazin számára Miss Keiblerrel készült egy hasznos testgyakorlatokat bemutató összeállítás. A híresség forrónadrágban és parányi topban állt a kamerák ellé, és be kell ismerni: egyszerűen pompásan néz ki. Stacy izmos, ugyanakkor szálkás, mégis nőies, lábai pedig mesésen kidolgozottak és karcsúak.

www.self.com
www.self.com

A 180 centi magas szépség a következőket vallotta: "Szerintem nagyon fontos, hogy reális célokat válasszunk magunknak, és legyen egy tervük, ami mindig működik. Továbbá fontos, hogy tudjuk, egyszer elérjük a célt, és ne érezzük magunkat vesztesnek, ha esetleg egy kicsit lassabban haladunk. Tudatosítsuk magunkban, hogy a test akkor változik, ha mozgunk, zsírt égetünk. Így ha egy gyakorlat nehéz vagy megterhelő, csakis arra gondoljunk, hogy változik a test."

www.self.com
www.self.com

Stacy szerint azt is nagyon fontos, hogy élvezzük, amit csinálunk. "A kulcs az, hogy jól érezd magad sport közben. Ha túl kemény az edzés, tegyél bele olyan elemeket, amelyeket élvezel is" - tette hozzá Stacy, aki be is tartja, amiket mond. Ő maga ugyanis többféle edzést is végez egy héten: kardiózik, kis súlyokkal dolgozik, fut, spinningel és pilatesórákra is jár. Így pompás az állóképessége, feszekesek az izmai, teste pedig hajlékony és nőies marad.



Elindult az Ez zsír! fogyókúrás- és
életmódprogramunk!

REGISZTRÁLNI SZERETNÉK!

Csatlakozz hozzánk iWiW-en és Facebookon!




"Gyerekkoromban infúziós állványokat és tűket rajzolgattam" - interjú Tarány Tamássalhttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20120511-gyerekkoromban-infuzios-allvanyokat-es-tuket-rajzolgattam-interju-tarany-tamassal.htmlVeszélyes elhízás: Ugyanúgy tönkreteszi a májat, mint az ital!http://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20120510-veszelyes-elhizas-ugyanugy-tonkreteszi-a-majat-mint-az-ital.htmlNaponta 20 ezer kalóriát evett a világ legkövérebb emberehttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20120508-naponta-20-ezer-kaloriat-evett-a-vilag-legkoverebb-embere.htmlSúlyos fogadalmat tett Szirota Jennifer édesapjahttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20120509-sulyos-fogadalmat-tett-szirota-jennifer-edesapja.htmlSzabó Zsófi: "Júliusra jó csaj leszek!"http://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20120506-szabo-zsofi-fogyokurazik-es-kemenyen-edz-hogy-juliusra-jo-csaj.htmlMauritánia - egy ország, ahol minél hájasabb egy nő, annál kívánatosabbhttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20120507-mauritania-ahol-a-vekony-lanyokkal-szoba-sem-allnak.htmlEz zsír! magazin 2 adás: Eszenyi Enikő beszólt Kökény Attilának: Megasztár lehetsz - ha lefogysz!http://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20120503-ez-zsir-magazin-2-adas-eszenyi-eniko-beszolt-kokeny-attilanak.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.