Suri Cruise a napokban olyat tett, amilyet szökőévente egyszer láthatunk tőle: mosolygott.

Suri a világ egyik legtöbbet fotózott celebgyereke - szinte minden nap készülnek róla paparazzófotók. A hatéves kislány azonban körülbelül annyit mosolyog, mint Victoria Beckham. Épp ezért is különösen érdekes a kislányról készült legújabb kép, amiről kiderül: Suri Cruise mégiscsak képes a felhőtlen jókedvre, és nemcsak olyan durcás képekre, mint amilyeneket eddig láttunk.

Northfoto

Szülei válása után most a korábbinál több figyelem szegeződik a sztárcsemetére, a bulvársajtó a kislány nyomában jár mindenhol. Katie és édesanyja, Kathleen a napokban elvitték a kislányt a New York-i Central Park állatkertbe, ahol Suri láthatóan pompásan érezte magát. A gyermek imádta az állatokat, áhítattal nézte a pingvineket, sokszor pedig nagyokat nevetett az állatok csetlés-botlásain.

A válásukról szóló legújabb hírek szerint a házaspár már megegyezett, és Suri az anyjánál marad. Bennfentesek azonban egészen mást állítanak: "Tom mindig győzni akar, és most is ő szeretne felülkerekedni. Rengeteg pénze van, házak, járművek, pénz a bankban - közel 250 millió dollárra rúg a vagyona. Ebből pedig hajlandó az utolsó centet is arra költeni, hogy nála maradjon Suri" - vallotta Tom egy ismerőse a Star magazinnak.

"A saját kényelmetek fontosabb, mint a baba élete?" - Két édesanya az otthonszülésrőlhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120712-otthonszules-pro-es-kontra-ket-edesanya-beszelgetese.html Második babáját várja Penelope Cruzhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120712-masodik-babajat-varja-penelope-cruz.html 66 évesen apa lesz a híres rendezőhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120711-david-lynch-rendezo-66-evesen-apa-lesz.html Íme, a tíz legcukibb babavideó!http://www.life.hu/anyaskodj/20120711-ime-a-tiz-legcukibb-babavideo.html Kenyérre keni kislánya a szexis akciósztárthttp://www.life.hu/anyaskodj/20120704-kenyerre-keni-kislanya-a-szexis-akciosztart.html Így segít a temperamentum-elmélet a gyereknevelésbenhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120709-igy-segit-a-termperamentumelmelet-a-gyereknevelesben.html