Rihanna igazán nagylelkű: hatalmas házzal lepte meg édesanyját.

Igazán szívszorító volt a talkshow-királynő, Oprah Winfrey műsora: Rihanna nemcsak szerelmi életéről vallott könnyek között, de egy hatalmas meglepetéssel is előrukkolt édesanyja részére. Rihanna egy mondvacsinált indokkal az édesanyját, Monica Braithwaite-t is meghívta a show felvételére, majd ezután következett az ámulat.

AFP

Az énekesnő azt mondta édesanyjának, van egy hatalmas meglepetése számára, amivel szeretné meghálálni azt a sok jót és kedvességet, amit tőle kapott - majd átnyújtotta a mesés otthon kulcsát. A luxusházat a stáb meg is nézte, Monica pedig szinte ájuldozott az öt hálószobás, pompás, medencés luxusvilla láttán. A házban anya és lánya illetve Oprah még pezsgőzött is, az édesanya pedig nem győzött hálálkodni a lányának. Rihanna szülei egyébként egy igen pici bungalóban laktak eddig Barbadoson, melyet a turisták is mindig mosolyogva fényképeztek.

5 hús nélküli saláta receptje - Egészséges, laktató ízbombákhttp://www.life.hu/hazitunder/gasztro/20120816-salata-receptek-hus-nelkul.html Legendák születtek ebben a házban - Eladó John Lennon otthonahttp://www.life.hu/hazitunder/20120815-elado-john-lennon-brit-enekes-haza-15-millio-fontert.html Kenyér 20 forint, egy liter benzin 49 forint - Ennyibe került az élet 20 évehttp://www.life.hu/hazitunder/20120815-kenyer-20-forint-49-a-benzin-ennyibe-kerult-az.html Rákkeltő, hormonhatású anyagok a zöldségekben és gyümölcsökben - Ezekkel vigyázz!http://www.life.hu/hazitunder/gasztro/20120810-rakkelto-hormonhatasu-anyagok-a-zoldsegekben-es-gyumolcsokben.html Hajdú Péter féltékeny a feleségére?http://www.life.hu/hazitunder/20120812-hajdu-peter-felesege-sarka-kata-marketingeskent-nagyon-sikeres.html Nem volt más választása: ettől a pazar luxuslakástól kellett megszabadulnia Nicole Kidmannekhttp://www.life.hu/hazitunder/20120809-nicole-kidman-eladja-meses-new-yorki-ingatlanjat-ime-a-luxuslakas.html