Kristen Stewart kemény heteken van túl, Torontóban mégis úgy tűnt, a fiatal sztár végre magára talált. Sosem nézett ki még ennyire jól a vörös szőnyegen.


Az Alkonyat-filmek főszereplője egy pompás Zuhair Murad Couture ruhában és Jimmy Choo cipellőben érkezett az Úton című legújabb filmjének torontói premierjére. Ez volt az első alkalom, hogy a legutóbbi botránya óta Kristen megjelent a vörös szőnyegen. Sokan azt hitték, a szépség lepukkanva, rossz állapotban lép a nyilvánosság elé, de tévedtek: Kristen magabiztosan pózolt, és láthatóan remek formában van. Valószínűleg jót tesz neki az egyedüllét és az, hogy szabad, mint a madár. Ráaádsul a stílusát is megtalálta - a fekete, áttetsző, virágmintás ruha és ez a haj mesésen áll a színésznőnek.

Forrás: AFP

A sztár évek óta kollégájával, Robert Pattinsonnal járt, és már egy ideje elege volt a körülötte lévő felhajtásból, mely főleg a magánélete miatt alakult ki. Miss Stewart a Hófehér és a vadász című filmje forgatásán ugyanis titkos viszonyba keveredett a film rendezőjével. A történtek néhány hete kiszivárogtak, Kristen és Rob pedig szakítottak. Először nagyon maga alatt volt a fiatal szépség, de összeszedte magát, és most jobban fest, mint valaha.

Ez lehetne az év legborzalmasabb ruhája a vörös szőnyegenhttp://www.life.hu/legytrendi/20120906-nancy-dellolio-borzalmas-atlatszo-ruhaban-mellet-villantott-a-voros-szonyegen.html Hódító ráncok a kifutón: 60 év kihagyás után tért vissza a modellhttp://www.life.hu/legytrendi/20120905-80-evesen-ismet-megjelenik-a-kifuton-az-egykori-hires-modell.html Lógó mellekkel érkezett a vörös szőnyegre az olasz színésznőhttp://www.life.hu/legytrendi/20120904-logo-mellekkel-jelent-meg-a-velencei-filmfesztival-voros-szonyegen-az.html Átalakítunk! Végre visszakapta nőiességét Krisztinahttp://www.life.hu/legytrendi/20120904-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.html Meglepő cipődivat - A legmerészebb darabok őszrehttp://www.life.hu/legytrendi/20120903-divat-trend-osztel-20122013-a-legszebb-szines-magas-sarku.html