Eddig azt hittük, hogy Kim Kardashian az a híresség, aki jól tudja, nem kell nádszálvékonynak lennie ahhoz, hogy merészebb darabokat is felvehessen. Éppen ezért okozott meglepetést legújabb tengerparti fotója.

Kimet egy új valóságshow forgatásán kapták lencsevégre ebben a fehér fürdőruhában. Az egyszerű dresszhez egy széles aranyövet csatolt a derekára, és meggyőződésünk, hogy levegőt sem kapott. Kardashian kisasszony nem egy nádszál, de széles csípőjéhez képest a dereka mindig vékonynak tűnt, igazán nem kellett volna ennyire elszorítania magát. Kimet korábban is fotózták már fürdőruhában, amiben mesésen nézett ki, sőt megmutatta már azt is, hogyan milyen gyönyörűen áll rajta a menyasszonyi ruha.

Northfoto

Pucér feneket villantott Katalin hercegnő - Súlyos divatbaleset értehttp://www.life.hu/legytrendi/20120926-katalin-hercegno-pucer-feneke-kilatszott-a-ruhabol-a-brisbane-repuloteren.html Miniatűr stílusikonok - Az 5 legjobb gyerekdivat-bloghttp://www.life.hu/legytrendi/oszibutik/20120924-gyerekruhak-gyerekdivat-az-5-legjobb-gyerekdivatblog.html Megint kés alá feküdt - 27 éves korára felismerhetetlen az énekesnőhttp://www.life.hu/legytrendi/20120924-felismerhetetlen-a-plasztikai-mutetek-miatt-ashlee-simpson-enekesno.html Toronymagasan mellélőtt a színésznő - 4 borzalmas és 4 gyönyörű ruha az Emmy-gálárólhttp://www.life.hu/legytrendi/20120924-gyonyoru-es-borzalmas-alkalmi-es-estelyi-ruhak-sztarokon-a-2012es.html Anorexia, a modellek legnagyobb ellenségehttp://www.life.hu/legytrendi/20120919-divatbotranyok-anorexia-a-modellek-legnagyobb-ellensege.html