Azt eddig is tudtuk, hogy Britney Spears, Justin Timberlake és Christina Aguilera is a Walt Disney show gyereksztárjai voltak, de az mindenkit meglepett, hogy a szexis kanadai színész, Ryan Gosling is ott kezdte.

Ryan Goslingról, a legszexisebb filmsztárok egyikéről a napokban került nyilvánosságra egy videó, ahol 12 évesen beszél első igazi munkájáról. A kisfilmet a Daily Mail elevenítette fel, az interjúból pedig kiderült, hogy Gosling kamaszkorában Britney-ékhez hasonlóan táncolt, énekelt és színészkedett a Mickey Mouse Clubban.

Ryan Gosling és Justin Timberlake a Mickey Mouse Clubban:

A sztárcsemetének, akire anno az Egérfiú becenév is ráragadt, barátai is szülei is nagyon drukkoltak, hiszen 15 000 hozzá hasonló kisgyermekkel kellett megküzdenie a szerepért. Ők a fáradtságos meghallgatási folyamat alatt is végig mellette álltak, vicces beceneve miatt pedig várakozásai ellenére sem csúfolták.

A kis Ryan kisfiús mosolyát, a vele készült interjút, valamint a Britney-vel, Justinnal és Christina Aguilerával készült közös fotóját itt nézheted meg.

Elolvadunk tőle! Imádjuk Ryan Gosling felejthetetlen mosolyát és tökéletes testéthttp://www.life.hu/szorakozz/20120924-ime-a-crazy-stupid-love-cimu-film-romantikus-jelenete-ryan.html Ők az új álompár - Emma Watson és Ryan Gosling együtt?http://www.life.hu/szorakozz/20120911-emma-watson-szineszno-es-ryan-gosling-szinesz-egyutt-a-szurke.html Clooney és Ryan Gosling lealázták a nőket - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/legytrendi/20110929-clooney-es-ryan-gosling-lealaztak-a-noket-heti-stilusmustra.html Teljesen megvadult Britney Spears! Szokatlan külsővel sokkolta a rajongókathttp://www.life.hu/szepulj/20121015-teljesen-megvadul-britney-spears-enekesno-szokatlan-kulsovel-sokkolta-a-rajongokat.html Íme Britney, a szexi pophercegnőhttp://www.life.hu/szorakozz/20120906-britney-spears-amerikai-popenekesno-nagyon-szexisen-pozol-az-elle-magazin.html Nemcsak szülinap, eljegyzés is! - Britney újra boldoghttp://www.life.hu/legykepben/20111219-ismet-eljegyeztek-az-amerikai-popdivat-britney-spearst.html