Beyoncé Knowles, aki 11 hónappal kislánya, Blue Ivy Carter születése után a hírek szerint ismért várandós, különösen kedves képet osztott meg rajongóival saját Tumblr oldalán. A fotón épp puszit ad tündéri kislányának.

Forrás: iam.beyonce.com

Tedd barátságosabbá az otthonod! Nézd meg a legjobb tippeket!Ahogy arról a Life.hu korábban beszámolt, az énekesnő nemrég sosem látott fotókat tett közzé kislányáról. Az intim pillanatokat tartalmazó összeállításban ugyan nem volt olyan kép a kis Blue Ivy-ról, amin a kis pofija is látszik, most azonban megnézhetjük, ahogy a büszke anyuka kékbe bújtatott kislányát öleli. A 41 éves apukáról, Jay-Z-ről is készült egy aranyos fotó, amikor gyermekével sétál. A családi nap képeit itt nézheted meg.

Forrás: iam.beyonce.com

A 31 éves sztármama, akik korábban szépségtitkait is elárulta, októberben lemondta a Csillag születik főszerepét túl sok kötelezettségére hivatkozva. Lehet, hogy éppen tündéri kislányával és férjével szeretne több időt eltölteni.

Íme újabb részletek Beyonce terhességérőlhttp://www.life.hu/legykepben/20111011-februarban-szul-beyonce.html Beyonce és édesapja különváltakhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110329-beyonce-es-edesapja-kulonvaltak.html Íme Beyoncé és Jay-z gyönyörű kislánya - Az első fotók a kis Blue Ivy-rólhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120213-ime-a-sztarbaba-beyonce-es-jay-z-lanya-blue-ivy.html Jay-Z lelőtte testvérét gyerekkorábanhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101124-gyermekkoraban-lovoldozott-a-rapper-fenegyerek.html