fashion week buli flitter parti a nap cikke szexi csillogás szilveszter ünnep ruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha kinőttél már abból, hogy szilveszterre új ruhát, cipőt, kiegészítőket vásárolj csak azért, mert bulizni mész, viszont mégis szeretnél ragyogni az év utolsó napján, nem akarsz lehetetlent. A Life.hu megmutatja, hogyan lesz a legegyszerűbb ruhából vagy a farmer-póló összeállításból dögös buliszerelés.

Dobd fel egy flitteres dzsekivel!

Az év utolsó napja a csillogásról szól, a konfettik és szerpentinek mellett a ragyogó flitter a minimum. Egy csillogó, vékony anyagból készült dzsekivel vagy blézerrel az egyszerű farmer és póló is pillanatok alatt partiruhává változik. Ne feledkezz meg a megszokottól kicsit eltérő, bevállalós sminkről sem: próbálj ki egy feltűnő színű rúzst, a szemedre pedig kerüljön csillámpor.

Modelles fotó: Lookbook.nu
Modelles fotó: Lookbook.nu

1. Mango - 19.995 forint, 2. New Yorker - 9.990 forint, 3. F&F - 8.900 forint

Főszerepben a nyaklánc

A bizsuk viselése Coco Chanel óta divat, és ugyan idén karkötőket halmozott a csuklójára mindenki, aki egy kicsit is követi a trendeket, szilveszterre inkább a feltűnő nyakékeket ajánljuk. Hogy a nyakláncod még jobban érvényesülhessen, tűzd fel a hajad, ahogy azt a színésznőktől már ellestük az idén.

Modelles fotó: Lookbook.nu
Modelles fotó: Lookbook.nu

1. Pull&Bear - 2.995 forint, 2. New Yorker - 3.790 forint
3. Zara - 7.595 forint, 4. H&M - 3.990 forint

Feltűnő alfelek

Dönthetsz úgy is, hogy a feltűnő felső helyett inkább egy figyelemfelkeltő alsóban köszöntöd az újévet. A flitterek mellett a csillogós anyagok, a tüllök és tollak is segítenek ebben, amelyekhez elég egy egyszerű pólót vagy topot húznod, és máris kész a szilveszteri partiszerelés. Legyen a választottad sort, nadrág vagy szoknya, azt ne felejtsd el, hogy minél feltűnőbb az adott darab, annál inkább a fenekedre és a combodra hívja fel a figyelmet. A kerek fenék még kerekebb, a vaskos comb még vaskosabbnak tűnik majd bennük.


1. Pull & Bear - 9.995 forint, 2. New Yorker - 7.490 forint
3. H&M - 5.990 forint, 4. Zara - 17.995 forint

Őrült kiegészítők szilveszterrehttp://www.life.hu/legytrendi/20121217-orult-kiegeszitok-kellekek-szilveszterre.htmlDivatbotrányok: Metroszexuális férfiakhttp://www.life.hu/legytrendi/20121219-divatbotranyok-metroszexualis-ferfiak-akiknek-a-figyelemfelkeltes-a-fontos.htmlKatalin hercegnő olcsó bizsuval is fenségeshttp://www.life.hu/legytrendi/20121219-csaladi-oroksegnek-hittek-katalin-hercegno-fulbevalojat.htmlEz lesz a divat 2013-ban!http://www.life.hu/legytrendi/20121217-ez-lesz-a-divat-2013ban.html2012 legstílusosabb sztárpárjaihttp://www.life.hu/legytrendi/20121218-2012-legstilusosabb-sztarparjai-kozott-ott-van-angelina-jolie-es-brad.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.