Újabb titok Katalin hercegnő terhességéről

Anglia trónörökös Katalin hercegnő hányinger Kamilla walesi hercegnő levendula Vilmos herceg terhes rosszullét kórház sütemény
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy azt korábban a Life.hu megírta,  nem komplikációmentes Katalin terhessége. A hercegnő december elején sorozatos rosszullétei miatt kórházba került, később pedig holtan találták az őt ápoló és róla pletykáló nővért. A tragédiában szerepet játszó két ausztrál műsorvezető összeomlásáról és az esetleges ikerterhességről szóló hírek után most újabb titokra derült fény.

Katalin, aki december 6-án hagyhatta el a kórházat, a BBC Év sportolója díjának átadásakor lépett először a nyilvánosság elé. A találgatások után, miszerint fiút vagy lányt szül majd Cambridge hercegnője, valamint hogy milyen nevet választanak majd a trónörökösnek, az is kiderült, hogy milyen trükkel igyekszik csillapítani reggeli rosszulléteit a kismama.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Nem más, mint a hercegnő anyósa sietett menye segítségére és adott tippeket a terhességét igencsak nehezen viselő Katalinnak. Camilla javasolta ugyanis, hogy a hercegnő egyen levendulás süteményt, mert az csillapítja majd rosszulléteit és az émelygését. A terhes nőknek egyébként levendulaolajos fürdő is javallott hányinger ellen.

A levendulát, melyből fürdőgolyót és olajat is készíthetünk, Vilmos herceg mostohaanyja maga is nagyon szereti, ő is szívesen fogyasztja süti formájában.

Katalin hercegnő olcsó bizsuval is fenségeshttp://www.life.hu/legytrendi/20121219-csaladi-oroksegnek-hittek-katalin-hercegno-fulbevalojat.htmlElőször lépett a nyilvánosság elé a terhes Katalin hercegnőhttp://www.life.hu/legykepben/20121217-katalin-hercegno-kate-middleton-eloszor-lepett-a-nyilvanossag-ele-miota.htmlA neve lesz Katalin végzetehttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20121214-katalin-hercegno-es-diana-hercegno-sorsa-az-asztrologia-szerint.htmlKiderült, mi lesz Katalin és Vilmos gyermekének nevehttp://www.life.hu/anyaskodj/20121211-katalin-hercegno-es-vilmos-herceg-elso-kislanyanak-neve-diana-lesz.htmlÖsszeomlottak a rádiósok, akik miatt öngyilkos lett Katalin hercegnő ápolónőjehttp://www.life.hu/legykepben/20121211-katalin-hercegno-kate-middleton-apolonoje-ongyilkos-lett-ket-ausztral-radios.htmlHoltan találták a terhes Katalin hercegnőről pletykáló nővérthttp://www.life.hu/gyogyulj/20121207-meghalt-a-katalin-hercegnorol-pletykalo-nover.htmlJobb, ha kisfiúnak születik Katalin és Vilmos gyermekehttp://www.life.hu/anyaskodj/aza9honap/20121206-utban-a-tronorokos-katalin-es-vilmos-gyermeke-elobb-kap-koronat.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.