A 35 éves Liv Tyler a múlt hónapban fantasztikusan karcsú derekat villantott a vörös szőnyegen. David Kirsch személyi edző szigorú kardiógyakorlatokkal és izomformáló edzésekkel hozta formába a hollywoodi színésznőt.

A heti kétszer kétórás kemény edzések során Liv Tyler medicinlabdákat és súlyzókat is használ, de ha igazán gyorsan akar látványos eredményt elérni, akkor az úgynevezett New York City diétát is beveti, ami azt jelenti, hogy a kúra alatt egyáltalán nem eszik sem szénhidrátot, sem tejterméket, és az alkoholt is megvonja magától.

Forrás: AFP

Liv Tyler személyi edzője, David Kirsch speciális edzésprogramjának egyik eleme a csavart felülés, amely egyszerre dolgoztatja meg a törzs izmait, köztük az egyenes, a haránt és a ferde hasizmokat. A gyakorlatot behajlított térddel, a földön ülve kell végezni, miközben oldalirányba csavart törzzsel, kezünket a combunk külső felére helyezve kell kis felüléseket végezni, tízszer. A gyakorlatot a másik irányba dőlve is tízszer kell megismételni.

Liv Tyler mindenkit átvert - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/legytrendi/20110624-liv-tyler-mindenkit-atvert-heti-stilusmustra.html Fogyókúratipp: tedd le az autót!http://www.life.hu/ez-zsir/mozgas/20130115-a-fogyokura-legkezenfekvobb-es-legegyszerubb-modja-ha-nem-autoval-megyunk.html A legújabb fitneszőrület: zumbázz széken!http://www.life.hu/ez-zsir/mozgas/20130102-a-legujabb-fitneszorulet-zumba-tancos-edzesmodszer-szeken.html Schobert Lara kedvenc sportja a lovagláshttp://www.life.hu/ez-zsir/mozgas/20121217-hogyan-vegyuk-ra-a-gyereket-a-sportolasra-rubint-reka-elarulja.html Formás combok szupermodell módrahttp://www.life.hu/ez-zsir/mozgas/20121219-doutzen-kroes-modell-gyakorlatokat-mutat-be-melyektol-nagyon-formas-lehet.html Itt a bizonyíték: a sztárok is izzadnak!http://www.life.hu/ez-zsir/mozgas/20121212-kowalsky-balazs-jogaorat-tartott-sztaroknak.html Király Viktor nem szeret "nyomni és pumpálni"http://www.life.hu/ez-zsir/mozgas/20121212-kiraly-viktor-enekes-szivesebben-fut-a-szabadban-unalmasnak-talalja.html