Szexi szoknyák duci csajoknak

duci telt testalkat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amikor ruhát vásárolsz, az az egyik legfontosabb dolog, hogy a helyes méretet válaszd. Nagyon sok teltkarcsú nő nem így cselekszik, és vagy túl nagy, vagy túl kicsi ruhát vásárol magának. Pedig a lényeg az, hogy kihangsúlyozd az alakodat, ne rejtegesd, ami szép, és ne akard a testedet ruhákkal átformálni.

Először is, tisztában kell lenned azzal, hogy milyen a testalkatod, csak így tudod kihangsúlyozni előnyös tulajdonságaidat. Próbáld meg őszintén szemlélni magad a tükörben, és helyesen megítélni azt, ahogy kinézel. Ne olyannak állítsd be magad, amilyen lenni szeretnél.

Homokóra

Ha vékony a derekad, és kerekded alsó- és felsőtested van, akkor ebbe a kategóriába tartozol. A tökéletes szoknya számodra kihangsúlyozzaa derekadat, ezért a legjobb választás egy magas derekú, térdig érő, szép esésű, A-vonalú szoknya derékövvel.

Alma

Ha erőteljesebb a felsőtested, mint az alsó, akkor almaalakú vagy. Egy rövidebb, egyenes szoknyával megmutathatod szép lábaidat, így optikailag meghosszabíthatod azokat. A ceruzaszoknya is jó választás, hiszen ebben is vékonyabbnak tűnhetsz.

Körte

Az alma ellentéte a körtealak, vagyis ha az alsó feled erősebb, mint a felső, akkor figyelmesen kell eljárnod szoknyavásárlásnál. Itt különösen fontos, hogy megfelelően illeszkedjen, nem szabad, hogy bárhol is húzódjon az anyag - főleg a csípővonal legszélesebb pontján és a zsebeknél. Választhatsz rövidebb szoknyát is, de csak óvatosan. A lényeg az arányosság.

A hasfal az új dekoltázs? - A crop top hódításahttp://www.life.hu/legytrendi/20130125-ujra-divat-ha-latszik-kilatszik-a-has-trendi-a-crop.htmlMinek is vennél föl bármit, Rihanna?!http://www.life.hu/legytrendi/20130125-rihanna-amerikai-enekesno-megmutatta-melleit-atlatszo-ruhaban-indult-bulizni.htmlDivatbotrányok: Újra hódít a barokk stílushttp://www.life.hu/legytrendi/20130121-a-lifehu-divatbotranyok-sorozataban-a-heten-a-barokk-stilus-visszatereserol.htmlDivatszörny lett a Smith család szeme fényehttp://www.life.hu/legytrendi/20130124-will-smith-es-jada-pinkett-lanya-willow-szornyu-izlessel-rendelkezik.htmlVisszafogadta a divatvilág Gallianót (18+)http://www.life.hu/legytrendi/20130122-john-galliano-divattervezo-visszater-a-divatvilagba.htmlPucér modell a Vogue címlapjánhttp://www.life.hu/legytrendi/20130122-az-orosz-vogue-magazin-marciusi-szamaban-nadja-bender-meztelenre-vetkozik.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.