fashion week Selena Gomez bőr a nap cikke Lily Collins rúzs Sarah Jessica Parker Carrie naplója Halle Berry Gwyneth Paltrow bőrruha mustra Zoe Saldana szépség stílus Szex és New York
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A héten a sztárok meghozták a kedvünket ahhoz, hogy beszerezzük a szezon legszebb színű rúzsait. Megtudtuk, hogy a bőrből készült rucik a tavasz beköszöntével is ultradivatosak, sőt, egy kósza mellbimbót is elcsíptünk a vörös szőnyegen. Íme a Life.hu heti szépségmustrája.

Mámorító ajkak

Télen a sztárok imádták a bogyószínű rúzsokat, most azonban vitathatatlanul a málnaszín az új sláger. Zoe Saldana és Lily Cole is rátalált erre az árnyalatra, Roxane Mesquida azonban egy kicsit feltűnőbb, élénkebb tónust választott. Mindhárom szín káprázatosan szép, alig várjuk, hogy mi is kipróbáljunk hasonlókat!

Forrás: Northfoto
Forrás: Northfoto

Carrie Bradshaw feketén, fehéren

Ez a név minden Szex és New York-rajongó számára egyet jelent a divattal. Az itthon néhány napja elindult Carrie naplója című sorozat fiatal hősnője, AnnaSophia Robb tündérlánynak öltözött: hófehér, csipkés, tollas szettjét ezüst cipellővel spékelte meg. Az "idősebb" Carrie, Sarah Jessica Parker pedig feketében pompázott a héten: ám a fodrokat és a csipkét ő sem tudta mellőzni. Ők ketten le sem tagadhatnák, hogy kicsit átvették a stíluskirálynő személyiségét.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Bőrbe bújtak a sztárok

Télen is hódított a bőr, és ez most sincs másként. A gyönyörű Halle Berry aszimmetrikus bőrszoknyájáért finoman szólva nem voltunk oda, és már Gwyneth "kifinomult ízlésű" Paltrow bőrből készült csőnadrágja is lerágott csont.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Az említett két sztárnál sokkal merészebb volt a kevésbé ismert Alice Dellal. A brit modell egy vékony bőrből készült, ormótlan fazonú ruhát húzott magára, melltartó híján pedig keblének minden pontját szemügyre vehették a fotósok.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Lopott szettek

Akik 2011 óta hiszik, hogy a colour blocking csak a hölgyek játéka, azok nagyon tévedtek. Cameron Silver tévés imádja kombinálni az élénk színeket, ezért is húzott a puncsszínű nadrágjához lazacszínű pulcsit. Az állatmintás cipő már nem oszt, nem szoroz a médiaszemélyiség megjelenésén... Noureen DeWulf színésznő is hasonló színeket részesített előnyben, de rajta valahogy bájosabb az élénk színű nadrág és a kockás ing. Vajon ennek mi lehet az oka?

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A hét bohémja

Selena Gomeznek rendkívül jót tett, hogy lepattintotta magáról a mostanában igen hisztis tinisztárt, Justin Biebert. A fiatal lány azóta szinte szárnyal, és nem fél attól, hogy egy-két újdonságot kipróbáljon a divat terén. Ennél sokkal szebbnek is láttuk már Selenát, azt viszont nagyon díjazzuk, hogy bevállalta ezt a tőle szokatlan, gótikus stílusú szettet. Csak így tovább!

Forrás: AFP
Forrás: AFP



Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Így hangsúlyozd a szádat!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130307-hogyan-legyek-jo-no-szajhangsulyos-smink-pink-ruzzsal.htmlÍgy sminkelj, ha szemüveges vagyhttp://www.life.hu/szepulj/20130305-igy-sminkelj-ha-szemuveges-vagy-gaspar-viki-sminkes-szakerto-valaszol.htmlFélmeztelenül pucsít az énekesnő - Fotóhttp://www.life.hu/szepulj/20130306-rihanna-a-dogos-enekesno-megint-szexi-cuccban-pozol.htmlSzegecses harisnyában vonaglott Kate Mosshttp://www.life.hu/szepulj/20130306-kate-moss-a-brit-szupermodell-csillogo-haloban-szoknya-nelkul-jelent.htmlNicole Richie ismét pehelysúlybanhttp://www.life.hu/szepulj/20130305-nicole-richie-ismet-ijesztoen-sovany.htmlÍgy vetkőzik egy dögös vörös nőcihttp://www.life.hu/szepulj/20130304-lucy-collett-angol-glamur-modell-nagyon-szexis-fotokon-pozol.htmlMichelle Williams ezer arcahttp://www.life.hu/szepulj/20130304-michelle-williams-szineszno-felismerhetetlen-legujab-fotoin.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.