fashion week Anne Hathaway rúzs Marion Cotillard Claire Danes szépség vörös szőnyeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Február az Oscar-gála hónapja, addig viszont még túlesünk néhány vörös szőnyeges eseményen. A héten az amerikai színészszakszervezet díjátadója (SAG Awards) volt a legnagyobb esemény, amelyen megmutathatták magukat a hírességek. A Life.hu ez alkalommal nemcsak a színésznőket mustrálta, hanem megmutatja, miben vonultak kedvenc férfisztárjaink a vörös szőnyegre.

Mattot az ajkaknak

A Screen Actors Guild (SAG) Awards volt a múlt hét legvégének legnagyobb vörös szőnyeges eseménye, amelyről hét elején mindenki beszélt. A díjátadó egyértelmű trendje a sötét színű, matt rúzs volt, amelynél nőiesebb és klasszikusabb sminket nehezen lehet elképzelni. A Life.hu kedvence a Naomi Watts ajkain látható bogyószínű árnyalat volt, de a Nyomorultak című film kedvéért nagyon lefogyott Anne Hathaway szájszíne is lenyűgözött bennünket. Ugyan Claire Danes és Michelle Dockery nagy favoritja a barnába hajló vörösek is, a kilencvenes éveket idéző árnyalatokra még nem vagyunk eléggé felkészülve. Neked hogy tetszenek a sötét ajkak?

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Anne Hathaway, Naomi Watts, Claire Danes, Michelle Dockery

Így lesz az áttetsző közönséges

A francia énekesnő Shy'm is a sötét rúzs mellett döntött, amikor a NRJ Music Awardsra készült, mégsem ez volt, ami miatt felfigyeltünk rá. A francia énekesnő nevéhez fűződik 2012 egyik legprovokatívabb ruhája. Shy'm a cannes-i díjátadón sem bízott sokat a képzeletre az áttetsző fekete ruhában. Biztosak vagyunk benne, hogy legalább annyira direkt választás volt, mint Rihanna mellbimbó-piercinget villantó ruhája.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Fenséges kékek

A SAG Awardson a sztárok mintha összebeszéltek volna: a legszebb ruhák a kék árnyalataiban pompáztak. Nicole Kidman, Marion Cotillard, Amanda Seyfried mellett Jennifer Lawrence színésznő is erre a színre voksolt, igaz, az ő ruhája más miatt is emlékezetes: egy szerencsétlen mozdulat folytán szétnyílt, miközben a színésznő épp a színpadra igyekezet átvenni a díját.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Nicole Kidman, Marion Cotillard, Amanda Seyfried

Öltönyös szívtiprók

Nem igazságos, hogy a vörös szőnyegen mindig csak a nőkre - a ruhákra, a sminkre, a frizurákra és a kiegészítőkre - koncentrálunk, nem igaz? A héten megmutatjuk, hogyan hódít a díjátadókon és a filmbemutatókon az Egy hét Marylinnel sztárja, Eddie Redmayne, az idén új albummal visszatérő Justin Timberlake, vagy Nicholas Hault, az Egy fiúról című film egykori gyereksztárja.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Eddie Redmayne, Justin Timberlake, Nicholas Hault

Még több szívdöglesztő pasit nézegetnél? Kattanj rá a Napi Hímre!



Répaszínű sztárok - Heti szépségmustrahttp://www.life.hu/szepulj/20130118-a-lifehu-heti-szepsegmustrajaban-szerepel-scarlett-johansson-amanda-peet-es.htmlJáték a színekkel - Heti szépségmustrahttp://www.life.hu/szepulj/20130110-a-lifehu-heti-szepsegmustrajaban-szerepel-katy-perry-enekesno-jennifer-aniston.htmlBekékültek a sztárok - Heti szépségmustrahttp://www.life.hu/szepulj/20130104-a-lifehu-heti-szepsegmustrajaban-szerepel-pamela-anderson-szineszno-helen-mirren.htmlFurfangos lábbelik - Heti szépségmustrahttp://www.life.hu/szepulj/20121220-furfangos-labbelik-a-voros-szonyegen-a-lifehu-heti-szepsegmustrajaban-britney.htmlSztárok rusnya harisnyában - Heti szépségmustrahttp://www.life.hu/szepulj/20121214-divat-es-szepseg-a-heti-szepsegmustraban-jessica-alba-szineszno-blake.htmlMutasd a cicid! - Heti szépségmustrahttp://www.life.hu/szepulj/20121207-a-lifehu-heti-szepsegmustrajaban-szerepel-jessica-biel-szineszno-emma-stone.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.