Mintha egy horrorfilmből lépett volna ki Kim Kardashian: a sztár arca csupa vér lett.

Szerencsére nem kell megijedni, Kim csak egy új szépészeti módszert próbált ki. Gyengébb idegzetűeknek nem ajánljuk! A sztár megesküdött, hogy nem fekszik kés alá, és soha nem fogja felvarratni az arcát. Helyette inkább saját vérében fürdik, ugyanis kipróbálta a Drakula-terápiát. Az új szépségéipari módszerről korábban részletesen is írt a Life.hu. Kim Twitter oldalára is kirakott egy képet a kezelésről. A látvány ijesztő és bizarr.

Forrás: Twitter/KimKardashian

Az első gyermekével várandós Kardashian saját valóságshow-jában percről percre végig lehetett követni a sokkoló beavatkozást. A sztár sokszor ordított a fájdalomtól. A Daily Mailnek azonban azt mondta, hogy imád mindent kipróbálni, ami fiatalabbá és szebbé teheti. Reméljük, megérte a sok kínlódás, és a hatás most sem marad el.

 

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!Dominának öltözött a magyar énekesnő - Fotóhttp://www.life.hu/legykepben/20130311-szulak-andrea-a-nagy-duett-sztarja-dominanak-oltozott.html Várandósan is edz az egykori modellhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130304-nell-mcandrew-egykori-modell-babat-var-de-nem-hagyta-abba.html Eljegyezte milliárdos pasija az ismert modellthttp://www.life.hu/legykepben/20130311-elle-macpherson-szupermodellt-eljegyezte-gazdag-milliardos-ingatlanmagnas-baratja-jeffrey-soffer.html Gúnynevet aggattak a gyerekek Hajós Andrásrahttp://www.life.hu/legykepben/20130311-hajos-andrasra-gunynevet-ragasztottak-fia-osztalytarsai.html Csúnyán lerészegedett az X-Factor sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20130311-csunyan-bepialt-simon-cowell-teves-producer-az-xfactor-mentora-es.html "Engedd el magad, kicsim" - Mi ciki az ágyban? (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130308-szex-szerelem-parkapcsolat-mi-ciki-az-agyban-18.html Az autósok réme volt az RTL Klub sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20130306-ejjenappal-budapest-vezerkaraktere-joe-varga-miklos-kemenyen-beszolt-az-autosoknak.html Meghalt Cipő - Gyászol a Republichttp://www.life.hu/legykepben/20130311-meghalt-cipo-bodi-laszlo-a-republic-egyuttes-enekese-47-eves.html