fegyencedzés Dukai Regina életmód pilates jóga edzés Szabó Győző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyakunkon a bikiniszezon, és erre a sztárok is nagyon készülnek.

Míg Szabó Győző a fegyencedzést választotta, addig Dukai Regina a jógára és a pilatesre esküszik. Méghozzá azért, mert a modell szerint aki pörgős életet él, ezeken az órákon remekül ki tud kapcsolni. A videót nézve hiszünk Reginának, hiszen tényleg bomba alakja van. A TV2 Aktívjának meséltek a hírességek:


Forrás: [origo]
Forrás: [origo]
Kövesd az Ez Zsírt a Facebookon is!


Sikertörténetek, szakértői segítségnyújtás, egészséges életmód, fogyokúra és átalakulás. Egy nagyszerű program, ami segít neked, hogy elérd a céljaidat!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS AZ EZ ZSÍR! OLDAL!



Akarom a terhesség előtti testem!http://www.life.hu/ez-zsir/20130409-balogh-rita-a-life-szakertoje-segit-a-szules-utani-alakformalasban.htmlA 21. század mániája: egészségfüggőséghttp://www.life.hu/ez-zsir/20130409-egeszsegfuggok-testedzes-mindenek-felett-egeszsegmanias-emberek.htmlSarka Kata diétája kiverte a biztosítékothttp://www.life.hu/ez-zsir/20130410-hajdu-peter-musorvezeto-aggodik-amiert-felesege-sarka-kata-dietazik.htmlLegyőzte a diéta a szép színésznőthttp://www.life.hu/ez-zsir/20130409-mischa-barton-szineszno-elbukta-fogyokurajat-es-kisse-meghizott.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.