Bevonulni tudni kell. Nicole Kidman tudja ezt, aki impozáns belépővel érkezett meg a ma kezdődő cannes-i filmfesztiválra. Magasra tette a lécet...

Ma kezdődik a világ legnagyobb filmes és egyben médiaeseménye, a 66. Cannes-i Nemzetközi Filmfesztivál. A vörös szőnyegre már érkeznek a legnagyobb hollywoodi világsztárok, köztük a zsűri elnöke, Steven Spielberg, vagy Nicole Kidman, aki zsűritag. A színésznő minden eddiginél szőkébben jelent meg.

Forrás: AFP
Nicole Kidman vidáman integet a fotósoknak Cannes-ban

Csillogó, szűk ruhájában a szőkeség megmutatta tökéletes alakját. A 45 éves színésznő két lányát otthon hagyta Los Angelesben. A kicsikre Nicole férje, Keith Urban vigyáz, amíg a mama szerepel.
A fesztivál alatt egyébként összesen nyolcvan filmet mutatnak be. Magyarországot Nagy Dénes Lágy eső című rövidfilmje képviseli. A nyitó és a záró ceremónia háziasszonya pedig Audrey Tautou lesz.

 

Megdöbbentő döntést hozott Nicole Kidmanhttp://www.life.hu/szepulj/20130129-nicole-kidman-soha-tobbe-nem-botoxol-es-nem-fekszik-kes.html Tiszta anyja! Nicole Kidman kislánya imádnivalóhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130124-nicole-kidman-ausztral-szineszno-es-keith-urban-enekes-kislanya-nagyon.html Így pisilte le Nicole Kidman a fiatal kollégáját (18+)http://www.life.hu/szorakozz/20130116-nicole-kidman-szineszno-a-the-paperboy-cimu-filmben-lepisili-zac.html Felismerhetetlen lett az énekesnőhttp://www.life.hu/szepulj/20130514-rihanna-enekesno-platinaszoke-hajjal-jelent-meg-chris-brownnal-valo-szakitasa.html Csúnyán kifogott a szél a hírességenhttp://www.life.hu/szepulj/20130514-millie-mackintosh-a-made-in-chelsea-sztarjanak-ruhajat-felkapta-a.html