Még egy szupermodellnek is lehet narancsbőre - bizonyíték erre Alessandra Ambrosio, akit szemfüles fotósok kaptak lencsevégre egy kis cellulitisszel a combján.

Alessandra Ambrosio a Victoria's Secret fehérneműcég egyik legnépszerűbb angyala, de úgy tűnik, néha még egy szupermodell is elengedheti magát egy kicsit: sikerült őt lefotózni, amint egyébként hosszú, karcsú combján csúnya narancsbőr van.

Forrás: Northfoto
Az árulkodó fotó

A brazil szépség épp egyik kislányával, a 4 éves Anjával sétált, amikor sikerült megörökíteni cellulitiszes lábát. A híresség egyébként nagy pilates-rajongó és rendszeresen jár gyümölcspiacra is, hogy minél egészségesebb ételek kerüljenek az asztalára.

Az utcán borotválkozott Alessandra Ambrosiohttp://www.life.hu/szepulj/20130423-az-autojaban-ulve-borotvalkozott-meg-alessandra-ambrosio-modell.html Ragyogott a vörös szőnyegen Nicole Kidmanhttp://www.life.hu/ez-zsir/20130515-nicole-kidman-szineszno-remekul-nezett-ki-ahogy-bevonult-a-cannesi.html Chili jógával tartja a súlyát Pártos Csillahttp://www.life.hu/ez-zsir/20130506-partos-csilla-szineszno-jogaoktato-46-eves-elmult-es-nagyon-csinos.html Vért izzad alakjáért a valóságshow-sztárhttp://www.life.hu/ez-zsir/20130514-josie-gibson-az-egykori-big-brother-gyoztes-nehezen-tudja-tartani.html Mennyei és különleges lekvárokhttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20130506-egeszseges-eletmod-kulonleges-es-egeszseges-lekvarok.html