A francia város neve nemcsak a filmekkel forrt egybe, hanem a számtalan villantással, botránnyal és őrült ruhakreációkkal.

Idén Eva Longoria villantott óriásit, azonban nem egyedi eset a Született feleség bugyi nélkül mutatkozása. A cannes-i filmfesztivál neve a történelem során egybeforrt a botrányokkal, szemérmetlen ruhakölteményekkel és fedetlen keblekkel. Vannak, akik szándékosan mutogatták magukat, és vannak olyanok is, akik pusztán a véletlen áldozatai voltak. Íme egy kis ízelítő a legemlékezetesebb cannes-i pucérkodó pillanatokból.

Forrás: AFP
Sophie Marceau a lecsusszanó pántjával (2005) és Sharon Stone flitterekkel (1995)

Az egyik legkorábbi pucér emlék 1954-ből való, amit számtalan fotó is megörökített. Az egyiptomi születésű angol színésznő, Simone Silva önként vált meg bikinifelsőjétől az őt kérlelő fotósok számára. Az már más kérdés, hogy a szervezők emiatt távozásra kérték, három évvel később pedig öngyilkos lett. Brigitte Bardot 1956-ban mutatta meg, mi van a szoknyája alatt, Sharon Stone pedig rá nagyjából negyven évre villantott. Talán még mindig frissen él mindenki emlékezetében Sophie Marceau lecsúszott pántja és csupasz bal melle. És hogy Eva Longoria azért ne érezze magát olyan egyedül: tavaly a koszovói színésznő, Arta Dobroshi feledékenységéről árulkodott, amikor megmutatta, hogy fest bugyi nélkül - csak épp hátulról.
Még több pikáns cannes-i villantásra vagy kíváncsi? Nézd meg a blogon ide kattintva.

Forrás: [origo]Kövesd a StílusZsarut a Facebookon!


A StílusZsaru mindig figyel és rajta tartja a szemét a sztárokon és stílusikonokon, valamint azok ruháin is. Követi a legdurvább stílusbakikat és elkalauzol a divat világában.


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A STÍLUSZSARU OLDAL!Szexi dögnek öltözött Palvin Barbi Cannes-banhttp://www.life.hu/legytrendi/20130521-palvin-barbara-magyar-modell-nagyon-szexi-darabban-a-cannesi-nemzetkozi.html Eva Longoria puncit villantott Cannes-banhttp://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20130519-divatbaki-eva-longoria-puncit-villantott-a-cannesi-filmfesztivalon.html Divatmustra a cannes-i filmfesztiválonhttp://www.life.hu/legytrendi/20130517-divatmustra-a-cannesi-filmfesztivalon-szerepel-benne-nicole-kidman-szineszno-es.html Ronda lábaival sokkolt Cannes-ban a színésznőhttp://www.life.hu/legytrendi/20130516-julianne-moore-szineszno-kilogo-labujjakkal-vonult-fel-cannesban.html Tragikusan öltözött fel a színésznő Cannes-banhttp://www.life.hu/legytrendi/20120529-tragikusan-oltozott-fel-a-szineszno-cannesban.html