Kellan Lutz, az Alkonyat-filmek vámpírfiúja hamarosan Herkules bőrébe bújik.

Herkules úgy él a képzeletünkben, mint egy álomtestű, kidolgozott izmokkal bőven rendelkező görög félisten. Kellan Lutznak oda kellett tennie magát, hogy hitelesen alakítsa Zeusz fiát. A színész már az Alkonyat-filmekben is megvillantotta szépséges testét, most azonban még jobban rá kellett gyúrnia a forgatásra. Kellan kőkemény edzésbe fogott, és közel 10 kiló izmot magára szedett. Nekünk így még jobban bejön! A sztárról készült pár fotó a forgatáson, a képeket itt nézheted meg.

Forrás: AFP

Jól látszik, hogy Mr. Lutz ráfeküdt a hasizomgyakorlatokra - hihetetlenül szépen kidolgozta többek között ezt a testrészét is. Sajnos a filmre még várni kell - ha minden jól megy, 2014 nyarán láthatjuk őt Herkulesként a mozikban.

Forrás: [origo]Kövesd az Ez zsír!-t a Facebookon is!


Sikertörténetek, szakértői segítségnyújtás, egészséges életmód, fogyókúra és átalakulás. Egy nagyszerű program, ami segít neked, hogy elérd a céljaidat!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS AZ EZ ZSÍR! OLDAL!Fagyi gulyásból - kóstoltad már?http://www.life.hu/ez-zsir/20130729-gasztronomia-gulyaslevesfagyi-az-ez-zsir-videoban.html Újra karcsú Christina Aguilerahttp://www.life.hu/ez-zsir/20130729-christina-aguilera-enekesno-nagyon-lefogyott.html Lili teste a legszebb bikinibenhttp://www.life.hu/ez-zsir/20130722-regos-lili-lett-2013ban-a-miss-fitness-universe-bikini-gyoztese.html 50 felett is karcsú a világsztár - ez a titkahttp://www.life.hu/ez-zsir/20130726-heather-locklear-sorozatszineszno-nem-eszik-cukrot-es-szenhidratot-es-nagyon.html Főzés kánikulában? Így csináld!http://www.life.hu/ez-zsir/20130725-kanikula-es-fozes-erre-kell-figyelni-konyhai-trukkok-fozeshez.html