Angyalok a csúcson! A Forbes magazin összeállította a legjobban kereső topmodellek listáját. Érdekesség, hogy az idei élmezőny három modelljének mindegyike birtokolta vagy jelenleg is birtokolja a Victoria's Secret angyala címet.

Körülbelül 42 millió dollárt keresett az elmúlt évben Gisele Bündchen, így ő a legjobban kereső topmodell a Forbes listája szerint.

Forrás: AFP
Gisele Bündchen

A 32 éves modell olyan cégek arca, mint a H&M, a Chanel és a David Yurman. A legtöbb pénzt azonban a saját nevével jelzett termékek révén keresi: fehérneműket, kozmetikumokat és papucsokat dobott a piacra. Gisele Bündchen már korábban is szerepelt a Forbes listáján, egyedül is, valamint férjével, Tom Brady amerikaifutballistával közösen a legjobban kereső párok összesítésében.

Forrás: AFP
Miranda Kerr

A topmodellek kereseti listáján Miranda Kerr a második 7,2 millió dollárral. Ő a Quantas légitársaság, a Mango és a Victoria's Secret arcaként tudhat magáénak jól fizető szerződéseket. A harmadik helyet Adriana Lima szerezte meg 6 millió dollárral. Az élmezőnyben szerepel még a 39 éves Kate Moss, Liu Ven, Hilary Rhoda, Carolyn Murphy, Joan Smalls, Candice Swanepoel, valamint Lara Stone.

Forrás: Life.hu / MTI

 

Bikiniben bringázott a szupermodellhttp://www.life.hu/legytrendi/20130814-lifenight-nina-agdal-dan-modell-a-banana-moon-furdoruha-modellje.html Lenyűgözően néz ki a világ legidősebb modelljehttp://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20130817-daphne-selfe-a-vilag-legidosebb-modellje.html Csúcsmodellek a 2014-es Pirelli naptárbanhttp://www.life.hu/life/galeria/20130815-pirelli-naptar-2014-a-kepeken-szerepel-miranda-kerr-alessandra-ambrosio-1.html Eltűnt a bikinifelső a modellrőlhttp://www.life.hu/szepulj/20130813-lifenight-joanna-krupa-modell-bikinifelso-nelkul-strandolt-volegenyevel.html Nem létező ruhákban pózolnak a modellekhttp://www.life.hu/legytrendi/20130808-lifenight-ruha-helyett-testfestesben-pozolnak-a-modellek-joanna-grain.html Szexi folyadékpótlás modell módrahttp://www.life.hu/szepulj/20130808-lifenight-natalia-proza-orosz-modell-asvanyvizreklamban-domborit-vizes-poloban-es.html