Még meztelenkedni is stílusosan tud az énekesnő, aki nemrég blogján tette közzé pikáns fotóját.

Bármit is vesz fel magára Beyoncé, kifogástalan stílusán sosem ejt foltot. Még akkor sem, ha épp nem visel semmit. A 32 éves énekesnő, aki nem először pózol mindenfajta szégyen nélkül meztelenül a kamerák előtt, ezúttal Tumblrjén osztotta meg meztelen fotóját. A sztár természetesen megmaradt az ízlések határán belül, és egy függőággyal takarta el intimebb testrészeit.

Forrás: http://iam.beyonce.com

Habár Beyoncé nem tartozik a vékonyabb sztárok közé, gömbölyded formáit nők milliói irigylik és férfiak milliói istenítik. "Az anyukám mindig azt mondta nekem, a szépség elmúlik, de a belső szépség örök. Semmi nincs olyan szép, mint amikor egy nő foglalkozik magával" - árulta el nemrég egy interjújában az egygyermekes anyuka.

Íme Beyoncé és Jay-z gyönyörű kislánya - Az első fotók a kis Blue Ivy-rólhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120213-ime-a-sztarbaba-beyonce-es-jay-z-lanya-blue-ivy.html Jay-Z lelőtte testvérét gyerekkorábanhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101124-gyermekkoraban-lovoldozott-a-rapper-fenegyerek.html Beyoncé és Jay Z a legtöbbet kereső sztárpárhttp://www.life.hu/legykepben/20130920-beyonce-amerikai-enekesno-es-ferje-a-rapper-jay-z-a.html Koncert közben támadtak Beyoncérahttp://www.life.hu/szorakozz/20130917-braziliai-koncertje-alatt-rantottak-le-a-szinpadrol-beyonce-amerikai-enekesnot.html Smink nélkül is tökéletes Beyoncé - Fotóhttp://www.life.hu/szepulj/20130913-beyonce-enekesno-smink-nelkuli-fotot-posztolt-magarol-gyonyoru.html Megcsalták Beyoncéthttp://www.life.hu/szeress/20130911-beyonce-amerikai-enekesno-gyermekkori-szerelme-bevallotta-megcsalta-az-enekesnot.html Tiszta apja Beyoncé kislányahttp://www.life.hu/szorakozz/20130718-beyonce-kislanya-blue-ivy-egyre-inkabb-edesapjara-jayzre-hasonlit.html