függőágy kép fotó meztelen LifeNight Beyoncé Tumblr
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még meztelenkedni is stílusosan tud az énekesnő, aki nemrég blogján tette közzé pikáns fotóját.

Bármit is vesz fel magára Beyoncé, kifogástalan stílusán sosem ejt foltot. Még akkor sem, ha épp nem visel semmit. A 32 éves énekesnő, aki nem először pózol mindenfajta szégyen nélkül meztelenül a kamerák előtt, ezúttal Tumblrjén osztotta meg meztelen fotóját. A sztár természetesen megmaradt az ízlések határán belül, és egy függőággyal takarta el intimebb testrészeit.

Forrás: http://iam.beyonce.com
Forrás: http://iam.beyonce.com

Habár Beyoncé nem tartozik a vékonyabb sztárok közé, gömbölyded formáit nők milliói irigylik és férfiak milliói istenítik. "Az anyukám mindig azt mondta nekem, a szépség elmúlik, de a belső szépség örök. Semmi nincs olyan szép, mint amikor egy nő foglalkozik magával" - árulta el nemrég egy interjújában az egygyermekes anyuka.

Íme Beyoncé és Jay-z gyönyörű kislánya - Az első fotók a kis Blue Ivy-rólhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120213-ime-a-sztarbaba-beyonce-es-jay-z-lanya-blue-ivy.htmlJay-Z lelőtte testvérét gyerekkorábanhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101124-gyermekkoraban-lovoldozott-a-rapper-fenegyerek.htmlBeyoncé és Jay Z a legtöbbet kereső sztárpárhttp://www.life.hu/legykepben/20130920-beyonce-amerikai-enekesno-es-ferje-a-rapper-jay-z-a.htmlKoncert közben támadtak Beyoncérahttp://www.life.hu/szorakozz/20130917-braziliai-koncertje-alatt-rantottak-le-a-szinpadrol-beyonce-amerikai-enekesnot.htmlSmink nélkül is tökéletes Beyoncé - Fotóhttp://www.life.hu/szepulj/20130913-beyonce-enekesno-smink-nelkuli-fotot-posztolt-magarol-gyonyoru.htmlMegcsalták Beyoncéthttp://www.life.hu/szeress/20130911-beyonce-amerikai-enekesno-gyermekkori-szerelme-bevallotta-megcsalta-az-enekesnot.htmlTiszta apja Beyoncé kislányahttp://www.life.hu/szorakozz/20130718-beyonce-kislanya-blue-ivy-egyre-inkabb-edesapjara-jayzre-hasonlit.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.