Azt már eddig is tudtuk, hogy Shakira és Gerard Piqué kisfia elképesztően cuki, most azonban az anyukájának a korábbi fotókat is sikerült űberelnie.

Korábbi összeállításunkban már megnézhettük, milyen Halloween-jelmezekben mulattak a hírességek, a legédesebb öltözék díja azonban egyértelműen a kis Milané.

Forrás: Facebook/Shakira

Október 22-én kilenc hónapos lett a szépséges énekesnő kisfia, így már elég nagy volt ahhoz, hogy bulizhasson Halloweenkor. Shakira egy tündéri rendőrjelemzbe bújtatta gyermekét, majd pedig közösségi oldalán osztotta meg a képet.


Szerintünk a gyönyörű Milanbaba a szemeit egyértelműen az anyukájától örökölte, de azért reméljük, hogy kicsit szexi papájára is üt majd, akiről egy fantasztikus összeállítást láthatsz a Napi hím oldalon.

 

Ettől lett bombanő szülés után Shakirahttp://www.life.hu/ez-zsir/20130814-shakira-enekesno-elarulta-milyen-edzessel-hozta-magat-formaba-szules-utan.html Így nyaral Shakira és Piquéhttp://www.life.hu/szeress/20130730-shakira-kolumbiai-enekes-megosztotta-a-nyaralaskor-keszult-kepeket.html Imád a papájával nevetni Shakira kisfiahttp://www.life.hu/anyaskodj/20130728-shakira-es-gerard-pique-kisfia-milan-imadja-a-csikizest-es.html Shakira teste tökéletes a szülés utánhttp://www.life.hu/ez-zsir/20130725-shakira-kolumbiai-enekesno-megmutatta-tetset-hat-honappal-a-szules-utan.html Így pucérkodik Shakira szeme fényehttp://www.life.hu/anyaskodj/20130715-repul-es-meztelenkedik-shakira-es-gerard-pique-kisfia-milan-pique.html Shakira rockert nevel a kis Milanbólhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130704-shakira-es-gerard-pique-kisfia-milan-acdc-poloban-nyomja.html Shakira babája a Voice stúdiójában járthttp://www.life.hu/anyaskodj/20130619-shakira-es-gerard-pique-kisfia-milan-pique-mebarak-a-the.html