fehérnemű Kelly Brook modell kampány Thom Evans videó LifeNight
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Thom Evans után nem csak a brit kebelcsoda sírhat. A rögbijátékosból lett modell a Life.hu szerkesztőségének is okozott pár álmatlan éjszakát.

Thom Evans ezúttal sem okozott csalódást. A 28 éves férfiban, aki egy időre magáénak tudhatta a világ egyik legszexibb nőjét is, ezúttal a D. Hedral márka számára készült kampányvideóban gyönyörködhetnek a kidolgozott férfitest látványára kiéhezett hölgyek.

Fotó: Daniel Jaems
Fotó: Daniel Jaems

Thom ráadásul nem csak a testét adta a projekthez. Az alábbi videót, amelyben a külsőre Kim Kardashianra hajazó modellel enyeleg, végigkíséri Kelly Brook exének szexi búgó hangja. Hiszen a jóból sosem elég, ugyebár...

Ki más? David Beckham a legstílusosabb férfihttp://www.life.hu/legytrendi/20131108-david-beckham-egykori-sztarfocistat-valasztottak-a-legstilusosabb-ferfinek-a-gq.htmlHujber más férfi karjába küldte feleségéthttp://www.life.hu/szeress/20131104-hujber-feri-mas-ferfihoz-kuldte-szexelni-feleseget-cynthiat-hogy-levezesse.htmlTömi magába a rántottát a 444 kilós férfihttp://www.life.hu/ez-zsir/20131030-egeszsegtelen-eletmod-a-444-kilos-ferfi-24-tojasos-rantottat-reggelizett.htmlPasivélemény: "Nehéz tökéletes férfinak lenni"http://www.life.hu/szeress/20131031-pasivelemeny-ezert-nem-birja-a-pasid-ha-sikeres-vagy-ma.htmlFonalférget szedett ki egy férfi a saját ajkábólhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20131031-fereg-eloskodott-az-arcban.htmlPush up melltartó férfiaknakhttp://www.life.hu/legytrendi/20131028-egy-brit-ceg-ferfiaknak-gyart-push-up-hatasu-felsoket.htmlCsak a jó nők után füttyögnek a férfiak?http://www.life.hu/szeress/20131022-hannah-price-fotosorozata-a-zaklatoirol-atrocitasokrol-futtyogokrol-galeria-a-the.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.