Toka és férficici: Sztárok, akik kikerekedtek idén

a nap cikke Alexandra Burke kiló hízás Matthew Perry Jude Law Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrég megmutattuk, hogy idén kik fogytak a legtöbbet a sztárok közül. Most lássuk, kik azok, akik a kelleténél jobba elengedték magukat az utóbbi 12 hónapban.

Alexandra Burke

A brit X-Factor győztese jó pár kilót felszedett az elmúlt hónapokban. Ősszel egy fekete latexruhát viselt az egyik fellépésén – abszolút sokkolóan festett az egykor nőies sztár.

Forrás: AFP, Northfoto

Matthew Perry

A Jóbarátok egykori sztárjának külsejéről már tavaly is írtunk, idén azonban még jobban elhagyta magát a színész: május végére már szinte melleket növesztett a világsztár. Reméljük, a januárban esedékes életmódváltást ő is komolyabban gondolja majd!

Forrás: Northfoto

Jennifer Aniston

Idén talán a legtöbbet egy másik „jóbarát", Jennifer Aniston hízásával foglalkozott a világsajtó. Ugyan többször felröppent a hír, hogy a színésznő állapotos, végül azonban kiderült, hogy Jen még nem lesz anyuka. A színésznőnek elege lett a pletykákból, és maga jelentette be, hogy valóban felszedett pár kilót.

Forrás: AFP

Jude Law

A sármos brit sztár is kikerekedett az elmúlt hónapokban: egészen pontosan 15 kilót szedett fel új filmje, a Dom Hemingway kedvéért. Sebaj, a sármja ettől még nem tűnik el, az a néhány kiló pedig biztosan hamar leolvad majd róla...

Forrás: AFP

Julia Ormond

Az egykor imádott filmsztárt mostanában keveset látni a vásznon. Talán azért, mert az utóbbi időben az egykor nádszálkarcsú színésznő hanyagolta a diétát és az edzéseket? A mosolya azonban még mindig a régi, nekünk pedig semmi bajunk a nőies formákkal.

Forrás: AFP

Cicciolina

Staller Ilona is felszedett magára pár kilót, de szerencsére a vonzereje így is a régi. "Kicsit teltebb lettem, magamra szedtem öt kilót, ez látszik is rajtam. Bár a férfiaknak nagyon tetszik, én mégis szeretnék visszafogyni a korábbi súlyomra, hisz soványabban jobban éreztem magamat a bőrömben. Érzem magamon a felesleget, nehezebben mozgok, és ha cipekednem kell, akkor könnyebben kifulladok" - mesélte ősszel Ilona a Life.hu-nak.

Forrás: AFP, Cicciolina

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.