Január elején végre megkezdődtek a vörös szőnyeges események, mi pedig imádjuk ezt az időszakot! Szerda este tartották a People's Choice Awards-díjátadót, ahol leginkább a tökéletes cicik és a világos színek voltak a főszereplők. 

Heidi Klum

A német modell egy szupermélyen dekoltált Giorgio Armani estélyiben pózolt a vörös szőnyegen. Heidi kétségkívül még mindig igen jó nő, a fonott copfját pedig egyszerűen imádjuk!

Malin Akerman

Tudjuk, tudjuk, hogy a színésznő szépen visszafogyott a szülése után, szerda este pedig minden erejével azon volt, hogy ezt meg is mutassa. A cipőjét akarjuk, és a Cushnie et Ochs kreáció sem volt rossz, de kisebb mellekhez szerintünk jobban passzolt volna.

Jessica Alba

A kétgyermekes anyuka ezúttal nem fedte el irigylésre méltó alakját. Ez a dekoltázs még simán belefér - Jessica egyszerű, mégis nagyon nőies összeállítása tökéletes volt. Arról pedig ismét megbizonyosodtunk, hogy remekül áll neki a fehér szín és a lesimított frizura. 

Jennifer Hudson

A színésznő egy hófehér, remekül szabott Kaufmanfranco ruhakölteményben mutatta be káprázatos fogyását. A ruháért és a rúzsért odáig vagyunk!

Britney Spears

Hová tűnt Britney dekoltázsa? Nos, az énekesnő nem is a keblei miatt került be az összeállításunkba, hanem rémes, új hajszíne miatt - szörnyen áll neki ez a búzaszőke árnyalat!