fashion week People's Choice Awards ruha Britney Spears Heidi Klum Jessica Alba díjátadó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Január elején végre megkezdődtek a vörös szőnyeges események, mi pedig imádjuk ezt az időszakot! Szerda este tartották a People's Choice Awards-díjátadót, ahol leginkább a tökéletes cicik és a világos színek voltak a főszereplők. 

Heidi Klum

A német modell egy szupermélyen dekoltált Giorgio Armani estélyiben pózolt a vörös szőnyegen. Heidi kétségkívül még mindig igen jó nő, a fonott copfját pedig egyszerűen imádjuk!

Még több ruha galériánkban! Kattints a képre! Forrás: AFP

Malin Akerman

Tudjuk, tudjuk, hogy a színésznő szépen visszafogyott a szülése után, szerda este pedig minden erejével azon volt, hogy ezt meg is mutassa. A cipőjét akarjuk, és a Cushnie et Ochs kreáció sem volt rossz, de kisebb mellekhez szerintünk jobban passzolt volna.

Kattints a képre a galériáért! Forrás: AFP

Jessica Alba

A kétgyermekes anyuka ezúttal nem fedte el irigylésre méltó alakját. Ez a dekoltázs még simán belefér - Jessica egyszerű, mégis nagyon nőies összeállítása tökéletes volt. Arról pedig ismét megbizonyosodtunk, hogy remekül áll neki a fehér szín és a lesimított frizura.

Még több ruha galériánkban! Kattints a képre! Forrás: AFP

Jennifer Hudson

A színésznő egy hófehér, remekül szabott Kaufmanfranco ruhakölteményben mutatta be káprázatos fogyását. A ruháért és a rúzsért odáig vagyunk!

Kattints a képre a galériáért! Forrás: AFP

Britney Spears

Hová tűnt Britney dekoltázsa? Nos, az énekesnő nem is a keblei miatt került be az összeállításunkba, hanem rémes, új hajszíne miatt - szörnyen áll neki ez a búzaszőke árnyalat!

Kattints a képre a galériáért! Forrás: AFP

Így lett igazi stílushercegnő Katalinbólhttp://www.life.hu/legytrendi/20140106-katalin-cambridge-hercegnoje-32-eves-igy-valtozott-a-stilusa-az-evek-alatt.htmlHollywoodi filmsztár lett Ágihttp://www.life.hu/legytrendi/atalakitunk/20140106-atalakit-a-jono-team-ime-diane-kruger-szineszno-hasonmasa-agi.htmlAz életem fekete nélkülhttp://www.life.hu/legytrendi/20140103-divat-es-trend-gardrob-fekete-ruha-nelkul.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.